فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - Haj Reza - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
بچه ها جریان این فرم چیه؟ نوشته اگه اینو نداشته باشید همه چی تون میره رو هوا کسی در جریان هست؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - Haj Reza - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ
نمیدونم والله من که الان اصن دانشگاه نیستم حوصلشم ندارم تا اونجا برم واسه همین پرسیدم که الکی الاف نکنم خودمو |
RE: فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - farzinf - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ
کسانی که هنوز فارغ التحصیل نشدن از دوره کارشناسی و معدل دوره کارشناسی مشخصی ندارند. برای معدل باید میانگین نمرات تعداد واحدهایی که پاس کردن را اعلام کنند. و برای اینکه سازمان سنجش مطمئن بشه که دانشجوها معدل رو درست اعلام می کنن. این فرم رو منتشر کرده. دانشجوی فارغ التحصیل نشده باید بر اساس معدلی که به سازمان سنجش اعلام کرده (میانگین نمرات واحدهای پاس شده) این فرم رو پر کنه (دو نمونه از فرم باید پر بشه) هر دو رو میبره دانشگاه تا توسط دانشگاه تایید بشه . بعد یکی رو پیش خودش نگه میداره و یکی رو تحویل میده به دانشگاه . اگر از ارشد در دانشگاهی قبول شد . هنگام ثبت نام، این برگ معدل رو از دانشگاه دوره کارشناسی استعلام میگیرن و اگر مغایرتی با اون چیزی که به سازمان سنجش اعلام شده داشته باشه، دو سال محروم میشه. رو این معدل خیلی حساس هستن. |
RE: فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - Haj Reza - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ)farzinf نوشته شده توسط: کسانی که هنوز فارغ التحصیل نشدن از دوره کارشناسی و معدل دوره کارشناسی مشخصی ندارند. برای معدل باید میانگین نمرات تعداد واحدهایی که پاس کردن را اعلام کنند. و برای اینکه سازمان سنجش مطمئن بشه که دانشجوها معدل رو درست اعلام می کنن. این فرم رو منتشر کرده. دانشجوی فارغ التحصیل نشده باید بر اساس معدلی که به سازمان سنجش اعلام کرده (میانگین نمرات واحدهای پاس شده) این فرم رو پر کنه (دو نمونه از فرم باید پر بشه) هر دو رو میبره دانشگاه تا توسط دانشگاه تایید بشه . بعد یکی رو پیش خودش نگه میداره و یکی رو تحویل میده به دانشگاه . اگر از ارشد در دانشگاهی قبول شد . هنگام ثبت نام، این برگ معدل رو از دانشگاه دوره کارشناسی استعلام میگیرن و اگر مغایرتی با اون چیزی که به سازمان سنجش اعلام شده داشته باشه، دو سال محروم میشه. رو این معدل خیلی حساس هستن. ممنون مهندس ای بابا باز باید پاشم برم اون خراب شده |
فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - amink - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
سلام بچه ها.میگم کی معدلشو تو سایت سنجش تا پایان ۳۰/۱۱/۹۳ وارد کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من وارد نکردم..... من از خیلی از بچه ها پرسیدم گفتن ما هم وارد نکردیم. همه میگن ما معدلمون رو تا پایان ۳۱/۶/۹۳ وارد کردیم در صورتی که تو سنجش نوشته بود باید تا پایان ۳۰/۱۱/۹۴ وارد کنید |
RE: فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - farzinf - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ)amink نوشته شده توسط: سلام بچه ها.میگم کی معدلشو تو سایت سنجش تا پایان ۳۰/۱۱/۹۳ وارد کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه مهم نیست تا کی وارد کرده باشین ... مهم اینه که اون معدلی که به سازمان سنجش ارائه دادین با اون معدلی که تو اون فرم توسط دانشگاه تایید شده یکی باشه ... سنجش نگفته بود باید تغییر بدین .. گفته بود امکان ویرایش معدل وجود خواهد داشت ... اگر کسی میخواست میتونست ویرایش کنه ... |
فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - missi90 - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ
بچه ها من واحدام تموم شده ولی کارای فارغ التحصیلیم رو هنوز انجام ندادم و معدل کلم رو وارد کردم. نیازی به این فرم دارم؟ |
RE: فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - farzinf - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها من واحدام تموم شده ولی کارای فارغ التحصیلیم رو هنوز انجام ندادم و معدل کلم رو وارد کردم. نیازی به این فرم دارم؟ بله باید فرم به دانشگاه ارائه بشه ... چون مشخص نیست وقتی که فارغ التحصیل شدین و معدل کل تون روی مدرک کارشناسی ثبت شد، سازمان سنجش اجازه ویرایش بر اساس اون معدل رو بده یا نه .. پس محض احتیاط بهتره فرم رو ارائه بدید. |
فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - amink - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
نه تو تبصره نوشته بود دانشجویانی که در حال تحصیل هستند باید معدل خودشونو تا پایان ۳۰/۱۱/۹۳ وارد کنن.توی فرم هم همونو نوشته.آخه من موقع ثبت نام معدل خودمو تا پایان ۳۱/۶/۹۳ وارد کردم (۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ)farzinf نوشته شده توسط:اخه معدل من تغییر کرده.(02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ)amink نوشته شده توسط: سلام بچه ها.میگم کی معدلشو تو سایت سنجش تا پایان ۳۰/۱۱/۹۳ وارد کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی معدل همه کسایی که الان در حال تحصیل هستند تغییر کرده.چون گفته معدل تا پایان ۳۰/۱۱/۹۳ |
RE: فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - missi90 - 03 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)farzinf نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها من واحدام تموم شده ولی کارای فارغ التحصیلیم رو هنوز انجام ندادم و معدل کلم رو وارد کردم. نیازی به این فرم دارم؟ خب آخه من سال پیش درسم تموم شده و قرار نیست معدلم تغییر کنه! |
فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - moein7tl - 03 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
این فرم رو الان باید تحویل داد یا مثلا بعد از نتایج و ... هم میشه؟ |
RE: فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - farzinf - 03 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ)missi90 نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)farzinf نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها من واحدام تموم شده ولی کارای فارغ التحصیلیم رو هنوز انجام ندادم و معدل کلم رو وارد کردم. نیازی به این فرم دارم؟ پس اگر مطمئن هستید معدلی که به سازمان سنجش ارائه دادید همون معدلی هست که در مدرکتون ثبت خواهد شد، نیازی به ارائه فرم نیست ... ولی لازمه که تا زمان ثبت نام دانشگاه ها مدرکتون رو گرفته باشین ... (۰۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)moein7tl نوشته شده توسط: این فرم رو الان باید تحویل داد یا مثلا بعد از نتایج و ... هم میشه؟ هنوز مشخص نیست که بشه در زمان اعلام نتایج، معدل رو ویرایش کرد ... پس بهتره الان بر اساس معدلی که زدید فرم رو ارائه بدید و اگر امکان ویرایش معدل در زمان اعلام نتایج بود، دوباره با معدل ویرایش شده میتونید این فرم رو ارائه بدید. |
RE: فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - Hamzeh.S - 03 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ق.ظ
درزمان اعلام نتایج که دیگه نمیشه معدل رو ویرایش کرد.ویرایش معدل اگراشتباه نکنم مثل سال پیش برای زمان پرینت کارت آزمون بود.چون نتایج اولیه براساس معدل مندرج توسط شمادرسایت سنجش اعلام میشه واگه قرارباشه بشه معدل رو زمان اعلام نتایج اولیه تغییردادکه نمیشه. |
فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - niiiliii70 - 03 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ق.ظ
سلام بچه ها من معدل کلم از معدلی که به سازمان ارائه دادم بیشتره، بازم باید فرم بگیرم؟ اگه آره همون موقع ثبت نام میشه گرفت؟ |
RE: فرم میانگین تعداد واحد پاس کرده - farzinf - 03 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ق.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: سلام بچه ها هر گونه مغایرتی بین معدل اعلامی به سازمان سنجش و معدل کل تخلف محسوب میشه. و سازمان سنجش بارها تاکید کرده که اگر با این اوصاف انتخاب رشته کنین و قبول بشین، به خاطر این تخلف دو سال محرومیت داره. شما بهتره منتظر باشین ببینین آیا سازمان سنجش در زمان اعلام نتایج اولیه امکان ویرایش معدل رو فعال می کنه یا نه ... اگر فعال کرد بر اساس معدل کل خودتون اون رو ویرایش کنید. |