۰
subtitle
ارسال: #۱

ابهام در پیدا کردن finishing time در الگوریتم dfs برای مرتب سازی توپولوژیک
دوستان کسی میدونه چرا این گراف زمان پایانش اینطور شده؟!
من به ترتیب همین راسای تو عکس از چپ به راست اینطوری به دست آوردم ۱۲,۵,۴,۱۱,۱۰,۹
لطفا راهنماییم کنید خیلی گیر این موردم
من به ترتیب همین راسای تو عکس از چپ به راست اینطوری به دست آوردم ۱۲,۵,۴,۱۱,۱۰,۹
لطفا راهنماییم کنید خیلی گیر این موردم
۰
۰
ارسال: #۳

RE: ابهام در پیدا کردن finishing time در الگوریتم dfs برای مرتب سازی توپولوژیک
۰
ارسال: #۴

عکس واضج نیست ، کتاب رو اینطوری نگاه میکنید؟!
ارسال: #۵

۰
ارسال: #۶

اگر اعدادی که در آرایه است Finkshing Time باشه :
[tex]V1\: \longrightarrow\: V2\: \longrightarrow\: V4\: \longrightarrow\: V5\: \longrightarrow\: V3\: \longrightarrow\: V6[/tex]
روالش رو هم اینحا ببین :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[tex]V1\: \longrightarrow\: V2\: \longrightarrow\: V4\: \longrightarrow\: V5\: \longrightarrow\: V3\: \longrightarrow\: V6[/tex]
روالش رو هم اینحا ببین :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۷

(۲۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)Pakniat نوشته شده توسط: اگر اعدادی که در آرایه است Finkshing Time باشه :شما سوال رو میخونید اصلاً؟!
روالش رو هم اینحا ببین :
سواله من اینه که این finishing timeهایی که تو مدرسان نوشته با اونایی که ما بدست اوردیم فرق داره.
میخوام ببینم کی درست میگه.
۰
ارسال: #۸

به نظر می رسه هنوز DFS خوب تخوندید: اگر DFs رو رو این گراف اجرا کنید باتوجه به اولویتی که در کتابی که می خونید داده شده اینطور discovery , finishing time ها بدست اومده که لزوما یکتا نیست :
[tex]V1\: \longrightarrow\: V4\: \longrightarrow\: V5\: \longrightarrow\: V6\longrightarrow\: V3\: \longrightarrow\: V2[/tex]
[tex]V1\: \longrightarrow\: V4\: \longrightarrow\: V5\: \longrightarrow\: V6\longrightarrow\: V3\: \longrightarrow\: V2[/tex]
ارسال: #۹

(۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)Pakniat نوشته شده توسط: به نظر می رسه هنوز DFS خوب تخوندید: اگر DFs رو رو این گراف اجرا کنید باتوجه به اولویتی که در کتابی که می خونید داده شده اینطور discovery , finishing time ها بدست اومده که لزوما یکتا نیست :finishing timeهایی رو که بدست اوردید، بنوسید لطفاً.
الان این ترتیبی که شما بدست اوردی تقریبا شبیه اونی هست که من بدست اوردم فقط جای v2 و v3 با هم فرق داره.
طبق finishing timeهایی که من بدست اوردم یعنی: ۱۲,۵,۴,۱۱,۱۰,۹
ترتیب رئوس اینجوریه: V1, V4, V5, V6, V2, V3
ولی کتاب مدرسان اینجوری نوشته: ۱۲,۱۱,۷,۹,۸,۵
V1,V2,V4,V5,V3,V6
این مرتب سازی توپولوژیک هست که منحصر به فرد نیست.
اما وقتی مساله گراف جهت دار داده و گفته از کدوم راس شروع کنیم، جواب که نباید چندتا بشه!
به نظرم اینجا کتاب اشتباه نوشته Finishing timeها رو.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close