۰
subtitle
ارسال: #۱

۷۹ پارسه- محاسبه مقاومت فلز جامع دوم ۹۳
مقاومت فلز را حساب کنید لطفا
ممنون
ممنون
۰
ارسال: #۲

RE: 79 پارسه- محاسبه مقاومت فلز جامع دوم ۹۳
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: مقاومت فلز را حساب کنید لطفا
ممنون
اونجا که در ۱/۲ ضرب کرده همیشه همینجوریه.
در واقع حرفی که میزنم توجیه علمی دقیقش و نمیدونم اما شما اینطور در نظر بگیرید که نصفِ مقاومت برای پلی و نصفش برای فلز هستش. انگار پلی و فلز اون قسمت مدفون با هم سری شدن و با توجه به یکسان بودم L/W تو اون قسمت به هر کدوم نصف میرسه.
البته اگه تو قسمت شکستگی مدفون نبود یعنی جای پلی همون فلز رو میزاشتیم کلا مقاومت اون قسمت رو ۱/۲ میگرفتیم(البته من الان L/W رو ۱ فرض کردم).
برای درک دقیق تر میتونید اگه اشتباه نکنم سوال ۳۶ فصل ۶ کتاب صاحب الزمانی رو بخونید
ارسال: #۳

RE: 79 پارسه- محاسبه مقاومت فلز جامع دوم ۹۳
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: مقاومت فلز را حساب کنید لطفا
ممنون
اونجا که در ۱/۲ ضرب کرده همیشه همینجوریه.
در واقع حرفی که میزنم توجیه علمی دقیقش و نمیدونم اما شما اینطور در نظر بگیرید که نصفِ مقاومت برای پلی و نصفش برای فلز هستش. انگار پلی و فلز اون قسمت مدفون با هم سری شدن و با توجه به یکسان بودم L/W تو اون قسمت به هر کدوم نصف میرسه.
البته اگه تو قسمت شکستگی مدفون نبود یعنی جای پلی همون فلز رو میزاشتیم کلا مقاومت اون قسمت رو ۱/۲ میگرفتیم(البته من الان L/W رو ۱ فرض کردم).
برای درک دقیق تر میتونید اگه اشتباه نکنم سوال ۳۶ فصل ۶ کتاب صاحب الزمانی رو بخونید
کتابشو ندارم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close