۰
subtitle
ارسال: #۱

کنترل ریزبرنامه ای
سلام
این سوال جوابش ۳ میشه. اما تحلیلش به نظرم غلطه
تحلیلش اینه: یک کلاک لازم است که ثبات R پاک شود. یک کلاک لازم است که ثبات A به R منتقل شود. و یک کلاک لازم است که تفریق انجام شود.
خب حالا سوال من اینه که آیا نیاز هست که ثبات پاک بشه؟ چرا؟ دوم اینکه اصلا گفته نشده clear سنکرون هست یانه.
مشکل بعدی اینکه اینجا تعداد ریز دستورالعمل هارو خواستن نه تعداد کلاک ها!
کلا جریان چیه؟ اینجور سوالا منو بدجوری گیج میکنن. نمیدونم باید از اون سخت افزار و دستوراتی که در متن درس داده شده استفاده کنیم یا چی؟
ممنون
تحلیلش اینه: یک کلاک لازم است که ثبات R پاک شود. یک کلاک لازم است که ثبات A به R منتقل شود. و یک کلاک لازم است که تفریق انجام شود.
خب حالا سوال من اینه که آیا نیاز هست که ثبات پاک بشه؟ چرا؟ دوم اینکه اصلا گفته نشده clear سنکرون هست یانه.
کلا جریان چیه؟ اینجور سوالا منو بدجوری گیج میکنن. نمیدونم باید از اون سخت افزار و دستوراتی که در متن درس داده شده استفاده کنیم یا چی؟
ممنون
۰
ارسال: #۲

RE: کنترل ریزبرنامه ای
سلام
منم توی این سوالا مشکل دارم
nتا سوال تو این تریپ دیدم با n+1 راه حل
ولی چیزی که کلا دستم اومده اینه که هر کلاک رو معادل یه ریز دستورالعمل بگیر
بعد هر چند تا خط که دستور داشتی میشه تعداد کلاکت
بازم اگه دوستان راه حلی ، نکته ای ، tip ، هر چی دارن در مورد این تربیپ سوالا بگن
منم توی این سوالا مشکل دارم
nتا سوال تو این تریپ دیدم با n+1 راه حل
ولی چیزی که کلا دستم اومده اینه که هر کلاک رو معادل یه ریز دستورالعمل بگیر
بعد هر چند تا خط که دستور داشتی میشه تعداد کلاکت
بازم اگه دوستان راه حلی ، نکته ای ، tip ، هر چی دارن در مورد این تربیپ سوالا بگن
۰
ارسال: #۳

RE: کنترل ریزبرنامه ای
(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام
ممنون
تو کتاب پوران قشنگ توضیح داده... فقط باید به پایه های کلاک و کلییر که با هم نمی تونن رو ثبات عمل کنن توجه کنین...
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close