۰
subtitle
ارسال: #۱

کتاب CLRS برای طراحی الگوریتم،خواندن هر دو جلد لازم هست؟
سلام
من برای طراحی الگوریتم دارم کتاب clrs ترجمه جعفر نژاد رو می خونم که دو تا جلد داره.
حالا برام جای سواله که باید هر دوتا جلد رو برای ارشد تمام کنم یا فقط جلد اول کافیه؟
من برای طراحی الگوریتم دارم کتاب clrs ترجمه جعفر نژاد رو می خونم که دو تا جلد داره.
حالا برام جای سواله که باید هر دوتا جلد رو برای ارشد تمام کنم یا فقط جلد اول کافیه؟
۰
ارسال: #۲

طراحی الگوریتم
من که نگاه کردم فکر کنم فقط جلد اولش کافی باشه بقیه برای ارشده البته فکر کنم دوستان بهتره نظر تکمیلی بدن
۰
ارسال: #۳

طراحی الگوریتم
سلام
من پی دی اف کتاب clrs ترجمه جعفر نژاد را می خوام. کسی نداره؟
من پی دی اف کتاب clrs ترجمه جعفر نژاد را می خوام. کسی نداره؟
۰
ارسال: #۵

طراحی الگوریتم
سلام
منم PDF کتاب CLRSترجمه جعفرنژاد رو میخام. کسی داره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
۰
ارسال: #۶

RE: طراحی الگوریتم
(۰۴ فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ق.ظ)yashar نوشته شده توسط: سلام
سلام خسته نباشید
ببخشید من خیلی دنبال این کتاب بودم شما ازکجا تونستید تهیه کنید
ممنون میشم راهنماییم کنید
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ق.ظ)sadaf66 نوشته شده توسط: سلام
سلام صدف جون خوبی
تونستید کتاب را گیربیاری
؟
منم کتاب رامیخواااااااااااااااااااام
(۰۵ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ب.ظ)roya نوشته شده توسط: من که نگاه کردم فکر کنم فقط جلد اولش کافی باشه بقیه برای ارشده البته فکر کنم دوستان بهتره نظر تکمیلی بدن
سلام رویا جان
منم این کتاب رامیخوام ازکجامیتونم تهییه کنم پی دی اف ازش ندارین؟
خیلی دنبال این کتاب بودم
ارسال: #۷

RE: طراحی الگوریتم
(۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ)سارا ۱۹۸۹ نوشته شده توسط:(04 فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ق.ظ)yashar نوشته شده توسط: سلام
سلام خسته نباشید
ببخشید من خیلی دنبال این کتاب بودم شما ازکجا تونستید تهیه کنید
ممنون میشم راهنماییم کنید
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ق.ظ)sadaf66 نوشته شده توسط: سلام
سلام صدف جون خوبی
تونستید کتاب را گیربیاری
؟
منم کتاب رامیخواااااااااااااااااااام
(۰۵ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ب.ظ)roya نوشته شده توسط: من که نگاه کردم فکر کنم فقط جلد اولش کافی باشه بقیه برای ارشده البته فکر کنم دوستان بهتره نظر تکمیلی بدن
سلام رویا جان
منم این کتاب رامیخوام ازکجامیتونم تهییه کنم پی دی اف ازش ندارین؟
خیلی دنبال این کتاب بودم
این کتاب PDF نداره اما کتاب لیپ شوتس داره اگه تو نت بگردید پیدا می کنید. ترجمه قلزم هست بهتر هم هستش.
۰
۰
۰
ارسال: #۱۰

طراحی الگوریتم
ویرایش سوم CLRS زبان اصلی تو اینترنت پیدا میشه. خیلی هم خوب و باکیفیته. حجمش هم کمتر از ۵ مگه.
۰
۰
۰
ارسال: #۱۳

طراحی الگوریتم
دیگه برای CLRS خوندن یه کم به نظرم دیره. به همون نکاتی که ت کتاب تستا خوندین قناعت کنید و اونا رو بهتر دوره کنید
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close