پیرو فرمایشات دوستان من هم یه چیزایی میگم:
اولین سوال که همونطور که نوشتید یه تصاعد حسابی هست که جمله اولش برابر n و جمله آخرش برابر (n−n21) و برای محاسبه تصاعد حسابی باید جمله اول و آخر رو جمع کنید و در n2 ضرب کنید (که n تعداد جملات تصاعد است و در اینجا برابر است با n2 که در کل میشود n4)!
جمله آخر که در واقع برابر است با 2n−n22 که همون n22 است و بعد از جمع با n برابر میشه با 3n22 و بعد از ضرب در n4 میشه همون که شما گفتید.
سوال ۲ :
این هم مثل سوال قبل اگه هر مرحله تعداد اجرای جمله اصلی رو در نظر بگیرید میشه همون n2n4... وقتی از n فاکتور بگیریم به n(1214...) میرسیم . خوب جمله داخل پرانتز یه تصاعد هندسی با جمله اول 12 و قدرنسبت 12 است و برای محاسبه تصاعد هندسی وقتی که جملات کوچکتر از ۱ هستند و تعداد آنها بینهایت است از فرمول :
جمله اول تقسیم بر ۱منهای قدر نسبت استفاده میکنیم. که در این سوال میشه 121−12 که برابر با ۱ است و n*1 بدست می آید.
سوال ۳:
حلقه داخلی با گام i هست که در اون صورت داریم :
دور اول چون i برابر ۱ هست حلقه داخلی n بار اجرا میشه دور دوم چون i برابر ۲ است حلقه داخلی با شمارنده فرد اجرا میشود(۱و۳و۵و...n) (که میشه n2بار) و به همین ترتیب تا آخر . که در کل میشه nn2n3... و با فاکتور گرفتن از n بدست میاد n(11213...) که (11213...) تقریبا برابر با Lg(n)(نه دقیقا اما در کل میشه گفت که هم رشد هستند) پس در کل میگیم این الگوریتم از مرتبه Θ(nlgn).