شما یک سوال پرسیدید و من هم طبق اونچیزی که به نظرم موثق بود گفتم.(گفته معاونت آموزشی و ...)
یک مسئله رو شما دقت نکردید. لایحه بودجه تا اواخر اسفند ماه تصویب میشه و بعد از عید ابلاغ می شه. پس تو جلسه ای که هنوز بودجه تصویبی وزارت خونه به تصویب نرسیده، نمیشه تصمیم گرفت که قطعا میشه طرفیت رو برد بالا یا رشته جدید آورد یا نه.
اگر دی بیان تصمیم بگیرن که ظرفیت بالا میره یا نه و از اونجایی که لایحه برنامه و بودجه ای که دولت به مجلس میده چند بار برمیگرده و تغییر میکنه. بعد بودجه تصویب نشه باز داد ملت در میاد که مگه مدیریت کلان نمیتونه موقعی که بودجه قطعی شد ظرفیت رو اعلام کنه و ...
پس روال اداری مطابق با اوچیزیه که بودجه تعیین میکنه.
حالا باز ممکنه سوال پیش بیاد که چرا مجلس بودجه رو آخر سال تعیین می کنه؟
چون سال اداری با سال تقویمی یکی هست.
حالا باز سوال یش میاد نمیشه سال مالی رو مهر تعیین کنن؟
اونوقت باز یکی دیگه میگه این چه وضعیه سال مالی یک موقع سال تقویمی یک موقع دیگه!
برگزاری امتحان وابسته به اون جلسات نیست بطور کل. ولی نتیجهای که می خوان اعلام کنن وابسته به اون نتیجه و طبق رابطه تعدی وابسته به بودجه تصویبی از طرف مجلس هست.
در اینکه مدیریت کلان یا خرد ضعف هایی داره شکی نیست. تقریبا سیستم در فرایند زمان ضعف هاشو نشون میده.
ولی من روال اداری و بروکراسیشو براتون گفتم و طبق این بروکراسی منطقیه که جلسه شورای آموزشی وزارت علوم که توی اون درباره ظرفیتها و رشتهها تصمیم میگیرن بعد از تصویب و ابلاغ بودجه اون سال باشه.
حالا این با منطق شما سازگار نیست، منطق شما برای ما محترم