(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: [quote='hamedyar' pid='133750' dateline='1349248355']
سلام دوستان من با نمره کل نرم افزار بروجرد۵۵۱۳ بومی استان لرستان هستم به نظرتون باتوجه به این انتخابا کدومو شانس قبولی دارم
۱-پردیس علوم تحقیقات لرستان
۲-پردیس علوم تحقیقات ایلام
۳- پردیس علوم تحقیقات کردستان
۴- پردیس علوم تحقیقات خمین
۵-پردیس علوم تحقیقات همدان
۶- پردیس علوم تحقیقات ساوه
۷- واحد علوم تحقیقات کرمانشاه
۸- پردیس علوم تحقیقات مرکزی
۹- پردیس علوم تحقیقات قزوین
۱۰- واحد علوم تحقیقات اصفهان
یکی جواب ما رو بده ممنون میشم
به نظر من انتخابای ۱ تا ۳ یکیشو قبول میشی
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ق.ظ)a306 نوشته شده توسط: سلام نرم افزار نجف اباد این شده نمره هام
زبان تخصصی انگلیسی ۴۱/۷
۲ ریاضیات ( ریاضیات مهندسی ، محاسبات عددی ، ساختمانهای گسسته ) ۶/۷
۳ دروس مشترک ( ساختمان داده ها ، مدارهای منطقی ، نظریه زبان ها و ماشین ها وسیستم عامل ) ۱۸/۴
۴ دروس تخصصی نرم افزار ( طراحی الگوریتم ، پایگاه داده ها و مهندسی نرم افزار ) ۴۰
۵ دروس تخصصی معماری سیستم های کامپیوتری ( VLSI،الکترونیک دیجیتال ) ۰
۶ دروس تخصصی هوش مصنوعی ( نظریه زبان ها و ماشین ها ، هوش مصنوعی و پایگاه داده ها ) ۱/۷
شهر انتخابی: نجف آباد
رتبه و تراز اخرین فرد قبول به ترتیب ۲۲ و ۶۹۰۰
رتبه . تراز خودم به ترتیب ۱۰۵ و ۶۲۴۳
------------------------
در تکمیل ظرفیت فقط علوم تحقیقات فارس انتخاب کردم و جز این دانشگاه (بخاطر مسافت و کارم) به هیچ داتشنگاه دیگه ای نمی تونم برم (حتی اگه مرحله اول نجف اباد قبول میشدم)
سه تا سوال دارم
بنظرتون با توجه به این رتبه احتمال قبول شدنم در علوم تحققات فارس چقدر هست؟ کسی از تراز اخرین فرد قبول در امسال یا پارسال اطلاع نداره؟
دوم اگه زبونم لال نجف اباد قبول بشم با توجه به تراز بالاتر نجف اباد امکان انتقال به علوم تحقیقات فارس هست یا خیر یا اصلا حدس میزنید قبول میشم یا نه؟
سوم این رتبه رتبه کشوری هست یا استانی؟
کاکو ۱۰۰ درصد شیراز قبولی . ترازتم بالای ۶۰۰۰ خیالت راحت باشه همشهری-تراز کشوری هستش ولی رتبه نه
[/qu
دوستان به نظرتون با تراز ۵۹۷۶ علوم تحقیقات فارس قبول می شم ؟؟