sepidddddddddd (در دامنه مانشت) تاریخ ثبت نام: ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۰۵ January 2025 , 10:09 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
masoud67 (26 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۷ ب.ظ) |
|
فکر کنم این جمله مناسب باشه که ما برای هر NFA یک DFA داریم ولی برای هر NPDA معلوم نیست DPDA داشته باشیم. موفق باشید | |
masoud67 (26 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۵:۳۶ ب.ظ) |
|
بازم ممنون تذکر دادید. البته اگر توی همون تاپیک ها گفته بودید ، دوستان بودند و میتونستند بهتر کمک کنند یا حداقل پیام خصوصیمون شمارنده اش به صفر نمیرسید که شرمنده شما بشیم | |
masoud67 (26 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۵:۳۴ ب.ظ) |
|
من دیگه پیام خصوصی ام ته کشید و نمیتونم جواب بدم. اگر تو همون تاپیک اشکالی هست بگید من در خدمتم در مورد غلطهای سنجش، متاسفانه هیچ راهی جز ، فهمیدن غلطها نیست، که یا میشه غلط را تصحیح کرد و به جواب رسید یا اینکه به نحوی غلطه که حتی اگر به جواب رسیدی بازم ممکنه ، غلط زده باشی، به همین دلیل ولش میکنی. به همین سادگی هیچ زبان منظم غیرقطعی نداریم. این نظر من نیست، بلکه این یه دونه دقیقا حرفهای لینز هست و تو این زمینه مطمئن هستم. من اون نمودار را هم گذاشتم که دوستان راحتتر متوجه بشن. اینجا یه تفاوت هایی بین مبهم و غیرقطعی و گرامر و زبان وجود داره که اگر به خوبی اینا رو متوجه نشده باشید ، ممکنه برداشت اشتباه کنید |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |