(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)shokoo نوشته شده توسط: (26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)Sadeghq1 نوشته شده توسط: (26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ)shokoo نوشته شده توسط: تراز سراسریه عزیزانم...
من ترازم ۸۸۸۷
و رتبه ی ۱ معماری نجف آبادم...
رتبه ی نفر آخر ۲۴
و ترازش ۶۰۰۷
پس اگه هر دانشگاهی جدا هست چرا این قدر بین من و نفر آخر فاصله هست با این که تراکم افراد قبول شده تو این ۲۸۰۰ فاصله ۲۴ نفره اما تو دانشگاه های دیگه اینجور نیست...اگه اینجوریه که شما میگین پس هر دانشگاه یه فرمول واسه خودش ساخته و سازمان مرکزیو وادار کرده طبق فرمول خودش تراز بچه هارو اعلام کنه
امااااااااااااااااا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
متاسفانه تعریف تراز رو نمیدونید...
تراز دو نفر ممکنه یکسان هم بشه...اما سراسریه
تراز یه نمره ای هست که از ۴۰۰۰ که حد نصابه محاسبه میشه
چه جوری محاسبه میکنن ؟؟؟؟الان میگم
این ضرایبی که هر درس داره مثلا مشترک ۳
و تخصصی ۴ و زبان ۲
اینا میان درصدی که زدی رو در ضریب ضرب میکنن و بعد از یک سری عملیات ساده ی ریاضی دوباره همه ی اعداد رو جمع میکنن و با حد نصاب ۴۰۰۰ جمع زده میشه و ترازت محاسبه میشه...واسه همینم هست که هرچی تراز بیشتر باشه بهتره
در واقع یه معیاریه که هم توش میانگین درصد دروسی که پاسخ دادی نهفتست هم ارزش دروسی که پاسخ دادی...اما مثل رتبه برای هر نفر منحصر به فرد نیست چون ممکنه تو این دنیای کوچیک دو نفرم پیدا بشن که دقیقا شبیه هم به سوالات پاسخ داده باشن البته خیلی بعیده و از نظر آمارو احتمال نزدیک به صفره مگر اینکه با تقلب از رو هم زده باشن
با یه سرچ کوچیک تو اینترنت میتونین معنی تراز رو بفهمین
تراز وضعیت شما نسبت به بقیه هست ! نه اینکه ی جمع و ضرب ساده . تراز بالاتر یعنی نسبت به سایر شرکت کننده ها بهتر زدی . حالا ممکنه همه ۰ بزنن تو ده بزنی ترازت بالا باشه . یجا همه پنجا زدن تو ده زدی ترازت پایین تره !
به هیچ وجه اینطور نیست...چرا زورتون میاد سرچ بزنین؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
محاسبه نمره کل(تراز) به ترتیب زیر محاسبه می شود.
۳-۱) نمره حقیقی و تراز هر درس
فرض می کنیم داوطلب ام در درس i ام از تعداد n سوال به n1 سوال پاسخ صحیح داده و به n2 سوال پاسخ غلط به بقیه سوالها پاسخ نداده است اگر فرض کنیمNHij نمره حقیقی درس iام فردjام باشد در این صورت نمره این فرد در این درس به درصد به صورت زیر محاسبه می شود:
پس برای هر گروه در هر درس یک نمره NHij داریم.طبق معمول با محاسبه فراوانی تجمعی مقدار Zij توزیع نرمال استاندارد متناظر با نمره با NHij را حساب می کنیم.سپس باتوجه به مقداری Zij از رابطه زیر نمره تراز را حساب می کنیم.
NTij=2000z+5000
ترجمه اش می شود
محاسبه نمره کل(تراز) به ترتیب زیر محاسبه می شود.
نمره حقیقی و تراز هر درس
فرض می کنیم داوطلب نقی زاده در درس ریاضی از تعداد ۵۵ سوال به ۴۶ سوال پاسخ صحیح داده و به ۶ سوال پاسخ غلط به بقیه سوالها پاسخ نداده است اگر فرض کنیم نمره خام(درصد) نمره حقیقی درس ریاضی نقی زاده باشد در این صورت نمره این فرد در این درس به درصد به صورت زیر محاسبه می شود:
پس برای هر گروه در هر درس یک نمره خام داریم.طبق معمول با محاسبه فراوانی تجمعی مقدار Zنقی زاده توزیع نرمال استاندارد متناظر با نمره با نمره خام را حساب می کنیم.سپس باتوجه به مقداری Zنقی زاده از رابطه زیر نمره تراز را حساب می کنیم.
NTij=2000z+5000
با صورت عملیاتی بیشت بدانیم
نمرهگذاری
پساز تهیه و اجرای آزمونکنکورنوبت به تصحیح برگهها و نمرهگذاری آنها میرسد. در نمرهگذاری آزمونهای عینی دو روش عمده وجود دارد:
محاسبهی کلیهی پاسخهای درست بدون کسر نمره برای حدس زدن
کسر مقداری از نمره برای جبران حدس زدن. برای تعیین نمره در این روش، از فرمول زیر استفاده میشود:
= درصد عملکرد
در این فرمول:
تعداد پاسخهای درست : R
تعداد پاسخهای غلط : W
تعداد گزینههای هر سؤال : N
تعداد کل سؤالها : T
نمرات معیار
نمرات معیار، عملکرد هر دانشآموز را در یک آزمون، بنا بر اختلاف عملکرد او از میانگین گروه، برحسب واحد انحراف معیار نشان میدهد.
آن دسته از نمرات معیار که دارای توزیعی با میانگین صفر و انحراف معیار واحد هستند، به نمرات Z شهرت دارند.
و
نمرهی خام: X
میانگین نمرات:
انحراف معیار نمرات: SD
تعداد نمرات: N
نمرهی T (نمرهی تراز)
مقیاس نمرات T با ضرب نمرات Z در عدد ثابت a و جمع کردن نمرات حاصل با عدد ثابت b بهدست میآید. بنابراین، آن دسته از نمرات معیار که دارای توزیعی با میانگین b و انحراف معیار a است، توزیع نمرات T نام دارد.
در محاسبهی نمرهی تراز کنکور سراسری، میانگین را ۵۰۰۰ و انحراف معیار را ۲۰۰۰ تعیین میکنند. درنتیجه:
البته میتوان Z را از روی نمودار نرمال بهدست آورد.
مقایسهی درصدها و نمرات معیار در توزیع نرمال:
خصوصیات:
دو قسمت منحنی نرمال نسبت به خط وسط آن قرینه هستند.
در توزیعی که این منحنی مُعرف آن است، اکثر نمرهها در وسط توزیع انباشته شدهاند.
هرچه از وسط منحنی به دوطرف آن پیش برویم، از ارتفاع منحنی (حجم نمرات) کاسته میشود و در انتهای منحنی دنبالههای طویلی بهوجود میآیند.
دو امتداد منحنی در بینهایت محور افقی را قطع میکنند، زیرا تعداد مواردی که لازم است تا یک منحنی نرمال واقعی درست شود، از لحاظ نظری بینهایت است.
در منحنی نرمال، میانگین، میانه و نما بر روی هم قرار دارند.
در روی این منحنی دو نقطه وجود دارد که در آنها جهت منحنی تغییر میکند. این دو نقطه در فواصل ۱ انحراف معیار از میانگین قرار دارند.
در منحنی نرمال، بین انحراف معیارها و نسبت افراد یک رابطهی دقیق ریاضی وجود دارد و در هر واحد انحراف معیار همیشه یک نسبت ثابت از افراد موجود است. اگر تمام سطح منحنی نرمال را برابر یک واحد فرض کنیم، بین میانگین ۱+ و ۱- انحراف معیار ۱۳/۳۴% از کل مساحت منحنی قرار دارد. همچنین ۲۶/۶۸% = ۱۳/۳۴´۲ از کل سطح منحنی بین ۱+ و ۱- انحراف معیار واقع است. ضمناً در حدود ۴۴/۹۵% مساحت زیر منحنی بین ۲+ و ۲- انحراف معیار قرار دارد و در حدود ۷۴/۹۹% این مساحت نیز در فاصلهی ۳+ و ۳- انحراف معیار واقع است. بنابراین، تقریباً تمام سطح زیر منحنی نرمال در این فاصلهی انحراف معیار قرار دارد. بههمین سبب است که محققان و آمارگران، سطح منحنی نرمال را عملاً بین ۳+ و ۳- انحراف معیار فرض میکنند
بعد از اینکه نمره تراز هر درس محاسبه شد نمره تراز هر زیر گروه و نمره تراز کل حساب می شود
محاسبه نمره تراز اختصاصی برای یک کارنامه فرضی
شیمی فیزیک ریاضی
دروس اختصاصی
۴۰ ۷۰ ۳۰ درصد ۶۰۸۰ ۶۹۷۰ ۶۲۶۰ نمره تراز
در نهایت با ضرب وتقسیم با ضرایب مختلف نمره زیر گروههای مختلف
مشخص می شود