(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)byb نوشته شده توسط: (08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)khedmati نوشته شده توسط: منظور من رو متوجه نشدید نظرم را با یک سوال مطرح می کنم: اگر شخصی نرم افزار علوم تحقیقات تهران را در انتخاب اولیه زده باشد و الان قبول نشده باشد و نمره کل او در علوم و تحقیقات تهران در نرم افزار ۶۰۰۰ باشد و بدانیم که واحدهای دیگر هم مثل تهران جنوب - مرکز - شمال و قزوین اراک و نجف آباد و محلات هم هستند که در انتخاب اولیه بوده اند این داوطلب چگونه گزینش می شود؟ اگر به علو م تحقیقات نخورد انتخابهای ۱۰ گانه بررسی می شود؟ آیا به نظر شما مثلا پردیس قزوین از تهران جنوب یا مرکز برای او بهتر است ؟ در حالیکه می توانسته با این رتبه در تهران مرکز یا جنوب قبول بشه
بله متوجهم....قرار بود امسال این مشکل پیش نیاد که بازم همون شد.....
دوست عزیز، سلام
من الان هوش مصنوعی مشهد شرکت کردم و با تراز ۷۱۲۸ تو مشهد قبول نشدم و جالب اینه که بدونی تراز معماری من ۷۸۹۰ بود!
خب، حالا جالب تر انه که من با این تراز معماری، خیلی راحت می تونم بهترین آزاد رو تو گرایش معماری بیارم ولی خب همه ی شهرای خوب و بزرگ که تو این گراش سردمدارن تو دفترچه واسه انتخاب کردن موجود نیستن! دلیل این کارشون هم بومی سازیه کسایی هستش که تو همون شهرای خوب اومدن و امتحان دادن و چه بسا که تراز معماری اونا بسیار پایین تر از من باشه ولی با شرکت ندادن من تو این شهرا شانس اونا برای قبولی بسیار بیشتر میشه.
در مورد شما هم همچین مسئله ای کاملاً صدق می کنه. کمی بهش فکر کنید متوجه منظورم میشید.
با آرزوی موفقیت برای همه ی عزیزان