۰
subtitle
ارسال: #۱

تقسیم شدن توابع بازگشتی
سلام دوستان
میشه بگید تحلیل من درسته یا نه؟
وقتی یه برنامه میاد آرایه رو به زیر مسئله تقسیم میکنه (با تقسیم بر ۲) مثلا وقتی آرایه ی با اندازه ی ۷
بهش میدم برای اولین بار که آرایه رو به ۲ تقسیم میکنه و به ۳/۵ میرسه مقدار ۳ ذخیره میشه
و در فراخوانی mid و i رو بازگشت میده ودر دومین فراخوانی mid+1 وi یعنی یک طرف ۳ و طرف دیگه ۴ با طرفی که ۴ هست تقسیم معمول رفتار میشه و طرفی که ۳ هست باز یک بازه ی ۲ و ۱ میمیونه
واینطوری مشکل تقسیم اعداد فرد رو حل میکنه
درسته؟
میشه بگید تحلیل من درسته یا نه؟
وقتی یه برنامه میاد آرایه رو به زیر مسئله تقسیم میکنه (با تقسیم بر ۲) مثلا وقتی آرایه ی با اندازه ی ۷
بهش میدم برای اولین بار که آرایه رو به ۲ تقسیم میکنه و به ۳/۵ میرسه مقدار ۳ ذخیره میشه
کد:
mid = (i+j)/2;
maxmin(i, mid);
max1 = max; min1 = min;
maxmin(mid+1, j);
if(max <max1)
max = max1;
if(min > min1)
min = min1;
واینطوری مشکل تقسیم اعداد فرد رو حل میکنه
درسته؟
۰
ارسال: #۲

تقسیم شدن توابع بازگشتی
درسته دوست من هر بار تقسیم میشه و میشکنه.
دو قسمت میکنه و بعد میره سراغ min , max اون دو قسمت رو پیدا کنه و اون دو قسمت رو هم میشکنه به چهار قسمت .
برات پیوست کردم
دو قسمت میکنه و بعد میره سراغ min , max اون دو قسمت رو پیدا کنه و اون دو قسمت رو هم میشکنه به چهار قسمت .
برات پیوست کردم
۰
ارسال: #۳

تقسیم شدن توابع بازگشتی
آقا خیلی گلی
آقا میشه در مورد تابع malloc یکم توضیح بدی؟
آقا میشه در مورد تابع malloc یکم توضیح بدی؟
۰
ارسال: #۴

تقسیم شدن توابع بازگشتی
ببین دوست من شما می خوای عملیاتی روی یک سری عدد انجام بدی حالا برای این کار یک مقدار فضا می خوای با استفاده از این تابه اون مقدار فضا رو تخصیص میدی حالا هر وقت کارت تموم شد می تونی اون فضا رو توسط تابع delete حذف کنی
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close