زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۱۷ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
می خواستم بدونم برای گزارش گیری به فرمت XML از چه ابزاری می شه استفاده کرد... آیا کریستال ریپورت می تونه به فرمت Xml گزارش بده؟
از همه کسایی که می خونن و یا جواب می دن ممنونم
Future is not what we planned for tommorow! it's the result of what we do today! Do the best in present and enjoy the result in future
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: من تخصصی در خصوص کریستال ریپورت ندارم. ولی با سرچ در اینترنت به این لینک رسیدم. شاید بتونه کمکی بکنه:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنونم .. لطف کردید
Future is not what we planned for tommorow! it's the result of what we do today! Do the best in present and enjoy the result in future
بازم سلام..
می خوام یک فایل Xml تولید کنم که فرمتش شبیه زیر باشد.. با سرچ در اینترنت فهمیدم رکورداشو چه جوری درست کنم .. در قسمت ابتدای فایل ، برای تولید
<hc:XmlMosaferIntS xmlns:hc='www.tto.ir' xsi:schemaLocation='www.tto.ir newmos.xsd' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance'>
چه کار باید کرد؟