۰
subtitle
ارسال: #۱

سخت افزار ضرب کننده
میخواهیم یک سخت افزار ضرب کننده ۸ بیتی با استفاده از چندین بلوک ضرب کننده ۴ بیتی بسازیم. به چند ضرلب کننده ۴ بیتی و حداقل چند جمع کننده(تمام -نیم) نیاز میباشد؟
لطفا مفهومی توضیح بدید واسم
لطفا مفهومی توضیح بدید واسم
۰
ارسال: #۲

RE: سخت افزار ضرب کننده
سلام
منم هنوز این قسمت را نخوندم ولی استدلالم اینطوریه:
می خواهیم ۲ عدد ۸ بیتی A ,B را در هم ضرب کنیم با این تفاوت که بجای ۲ تا ضرب کننده ۸ بیتی باید از ضرب کننده های ۴ بیتی استفاده کنیم پس برای A , B هر کدام نیاز به ۲ ضرب کننده ۴ بیتی داریم، که می شود ۴ ضرب کننده ۴ بیتی . حالا چون اینجا مشخص نکرده که حاصل ضرب ما سرریز داره یا نه پس حداقل نیاز به ۱۶ عمل جمع یعنی ۱۶ جمع کننده داریم.
اگر استدلالم اشتباه هست دوستان تذکر بدن !!!
می خواهیم ۲ عدد ۸ بیتی A ,B را در هم ضرب کنیم با این تفاوت که بجای ۲ تا ضرب کننده ۸ بیتی باید از ضرب کننده های ۴ بیتی استفاده کنیم پس برای A , B هر کدام نیاز به ۲ ضرب کننده ۴ بیتی داریم، که می شود ۴ ضرب کننده ۴ بیتی . حالا چون اینجا مشخص نکرده که حاصل ضرب ما سرریز داره یا نه پس حداقل نیاز به ۱۶ عمل جمع یعنی ۱۶ جمع کننده داریم.
ارسال: #۳

یه راهی که به ذهن من میرسه استفاده از الگوریتم ضرب اعداد بزرگ هست که توی طراحی الگوریتمها داریم!
منظورتون اینه که مثل جمع اعداد رو چند بخش کنیم و بخشها رو در هم ضرب کنیم و حاصل اینها رو با هم جمع کنیم؟! اگه این باشه که به نظرم درست نیست! اگه هم منظورتون این نیست، من متوجه منظورتون نشدم
(۲۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۳۸ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: سلام
منظورتون اینه که مثل جمع اعداد رو چند بخش کنیم و بخشها رو در هم ضرب کنیم و حاصل اینها رو با هم جمع کنیم؟! اگه این باشه که به نظرم درست نیست! اگه هم منظورتون این نیست، من متوجه منظورتون نشدم
ارسال: #۴

خوب برای ضرب ۲تا عدد ۸بیتی چرا ۴ضرب کننده ۴بیتی میخوایم؟
به نظر من ۲تا کافیشه
یا ۸تا نمیتونم ۴تا رو تصور کنم
ولی جوابتون درسته
به نظر من ۲تا کافیشه
یا ۸تا نمیتونم ۴تا رو تصور کنم
ولی جوابتون درسته
۰
ارسال: #۵

در واقع اگه بخوایم این الگوریتم رو برای سوال شما بنویسیم، این طوری میشه فکر کنم:
کد:
prod(u,v){
x=u/2^4;
y=u%2^4;
w=v/2^4;
z=v%2^4;
r=(x+y)*(w+z); //اینا چون هر ۲شون ۴بیتی هستند،با ضرب کننده هایی که داریم، می تونیم در هم ضربشون کنیم
p=x*w; //اینا هم ۴بیتی هستند
q=y*z; // اینا هم همین طور
return p*2^8+(r-p-q)*2^4+q;
}
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close