زمان کنونی: ۰۶ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۵۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

کامپیوتر مجازی و ارتباط آن با کامپیوتر میان افزاری؟

ارسال:

sepid پرسیده:

کامپیوتر مجازی و ارتباط آن با کامپیوتر میان افزاری؟

بچه‌ها کامپیوتر مجازی چیه؟
و ارتباطش با مدل کامپیوتر میان افزاری و شبیه سازی نرم افزاری(اجرا با مفسر) چیه؟
مثلا این کامپیوتر های عادی از چه نوعی هست؟
من مفهوم مجازی نمی گیرم میش یکی با مثال بگه .هر چی خودش فهمیده، من از رو متن کتاب نفهمیدم.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:

ahmadnouri پاسخ داده:

کامپیوتر مجازی

کامپیوتر همون ساختمان داده والگوریتم هایی هست کهقابلیت ذخیره و اجرا دارن
اگر این ساختمان داده‌ها واگوریتم‌ها از طریق ریز برنامه نویسی روی سخت افزار پیاده سازی بشه مثل عمل جمع یک بیتی که
روی معماری ماشین ریز برنامه نویسی میشه کامپیوتر میان افزاره
حال اگه این ساختمان داده‌ها والگوریتم ازطریق ریز برنامه نویسی برای زبان‌ها پیاده سازی بشه ماشی مجازی است مثل پشته که واقعا همچین چیزی وجود نداره اما تو زبان‌ها پیاده سازی شدن

۰
ارسال:

لهمشد پاسخ داده:

RE: کامپیوتر مجازی

من فکر می کنم احتمالا مفهوم مجازی بر می گرده به انجام عمل که روی ماشین خاص قراره اجرا بشه یعنی مثلا همانطور که میدونیم عمل جمع هم میتونه سخت افزاری باشه هم نرم افزاری حالا اگه توسط نرم افزار پیاده سازی بشه میشه مجازی ولی اگه سخت افزاری باشه میشه حقیقی یا واقعی منظور از سخت افزار هم همون fulladder یا ripple و....

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Question مجازی ساز virtual box M...D ۰ ۱,۷۲۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۹ ۰۱:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: M...D
  هوش مجازی مالک اشتر mona64 ۳ ۳,۷۰۶ ۱۸ مهر ۱۳۹۹ ۱۰:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: pioneer01
  اکانت تست جهت کلاس مجازی رایگان SamanehRashvand ۰ ۲,۱۶۱ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ ۰۳:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: SamanehRashvand
  جستجو و ارتباط بین جداول aryana25000 ۰ ۲,۰۲۵ ۰۳ آبان ۱۳۹۸ ۱۰:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: aryana25000
  کسی در ارتباط با درس فهم زبان اطلاعی داره؟ trace4ward ۰ ۲,۰۵۹ ۱۹ مهر ۱۳۹۸ ۰۲:۵۷ ق.ظ
آخرین ارسال: trace4ward
  مجازی یا پیام نور؟ hoseini.f ۲ ۳,۷۶۲ ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ ۰۲:۱۵ ق.ظ
آخرین ارسال: hoseini.f
  قبول شدگان مجازی ارشد خواجه نصیر z.hosseinkhani ۵ ۶,۵۲۴ ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: ۷۲۵
Video واقعیت مجازی + واقعیت افزوده: پرواز اژدها بر فراز استادیوم بیس بال شهر سئول marvelous ۰ ۲,۴۲۹ ۰۵ شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  تجربیات شما از دوره های مجازی دانشگاه ها reza0175 ۲ ۴,۶۳۸ ۲۸ تیر ۱۳۹۸ ۰۴:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  آیا عدم ثبت نام در دانشگاه های مجازی در صورت قبول شدن جریمه دارد؟ sheikhoo ۱ ۳,۰۷۲ ۲۰ تیر ۱۳۹۸ ۰۹:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Iranian Wizard

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close