۰
subtitle
ارسال: #۱

تست طراحی الگوریتم مهندسی ۸۹ (زمان مصرفی در ضرب ماتریس ها)
ماتریس های Ak ماتریسی به شکل ۲ به توان k در ۲ به توان k است و v برداری ستونی به طول
n = 2^k است برای ضرب Ak.V زمان مصرفی چقدر است
جواب:nlogn
راه حلی که استفاده کردم اینه
اگر از روش تقسیم و غلبه استفاده کنیم ماتریس Ak باید ۴ تکه و ماتریس V دو تکه شوند در صرب این ۴ تکه در ۲ تکه ۴ ارایه ۲ به توان k-1 در ۲ به توان k-1 ایجاد می شود ۲ تا از ارایهها با هم و ۲ تا دیگرشان با هم جمع می شوند که از مرتبه طول v یعنی n است
پس رابطه بازگشتی برابر t(n) =4t(n/2) + n است ولی جواب حاصل از مرتبه n^2 است
ایا راهی هست که از مرتبه nlogn باشد؟
لطفا جواب بدید
اگر از روش تقسیم و غلبه استفاده کنیم ماتریس Ak باید ۴ تکه و ماتریس V دو تکه شوند در صرب این ۴ تکه در ۲ تکه ۴ ارایه ۲ به توان k-1 در ۲ به توان k-1 ایجاد می شود ۲ تا از ارایهها با هم و ۲ تا دیگرشان با هم جمع می شوند که از مرتبه طول v یعنی n است
لطفا جواب بدید
۲
ارسال: #۲

RE: مهندسی ۸۹
(۰۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ق.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط: ماتریس های Ak ماتریسی به شکل ۲ به توان k در ۲ به توان k است و v برداری ستونی به طول
لطفا جواب بدید
اینجا تمام ماتریسها با هم برابر ند چون همه رو با متغیر A مشخص کرده و اندیس کنارشون فقط اندازهی اونها رو نشون میده و همین طور گفته:
[tex]A_{0}=[1][/tex]
و در مورد:
[tex]A_{1}=\begin{bmatrix} 1 &1 \\ 1& 1 \end{bmatrix}[/tex]
[tex]A_{1}=\begin{bmatrix} 1 &1 &1 &1 \\ 1 & 1 & 1 & 1\\ 1& 1 & 1 &1 \\ 1 & 1 & 1& 1 \end{bmatrix}[/tex]
تو مسائلی که بخایم مرتبه زمانی بدست بیاریم معمولا باید بهترین راه حل رو انتخاب کنیم:
حالا با توجه به شکلی که گذاشته بودی ومنم اینجا پیوست کردم:
A1 با A2 تو ماتریس برابر ند پس من میتونم فاکتور گیری رو انجام بدم که میشه:
[tex]A_{1}(V_{1} V_{2})[/tex] یا [tex]A_{2}(V_{1} V_{2})[/tex]
اینجا من یک ضرب دارم و یک جمع
زمان جمع به n/2 نیاز داره و ضرب هم میشه:
[tex]T(\frac{n}{2})[/tex]
برای قسمت پایین هم همینه پس کلا داریم:
[tex]T(n)=T(\frac{n}{2}) T(\frac{n}{2}) (\frac{n}{2} \frac{n}{2})=2T(\frac{n}{2}) n[/tex]
که برابر هست با: nlogn
ارسال: #۳

(۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ)homa نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ق.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط:
اینجا تمام ماتریسها با هم برابر ند چون همه رو با متغیر A مشخص کرده و اندیس کنارشون فقط اندازهی اونها رو نشون میده و همین طور گفته:
[tex]A_{0}=[1][/tex]
و در مورد:
[tex]A_{1}=\begin{bmatrix} 1 &1 \\ 1& 1 \end{bmatrix}[/tex]
[tex]A_{1}=\begin{bmatrix} 1 &1 &1 &1 \\ 1 & 1 & 1 & 1\\ 1& 1 & 1 &1 \\ 1 & 1 & 1& 1 \end{bmatrix}[/tex]
تو مسائلی که بخایم مرتبه زمانی بدست بیاریم معمولا باید بهترین راه حل رو انتخاب کنیم:
حالا با توجه به شکلی که گذاشته بودی ومنم اینجا پیوست کردم:
A1 با A2 تو ماتریس برابر ند پس من میتونم فاکتور گیری رو انجام بدم که میشه:
[tex]A_{1}(V_{1} V_{2})[/tex] یا [tex]A_{2}(V_{1} V_{2})[/tex]
اینجا من یک ضرب دارم و یک جمع
زمان جمع به n/2 نیاز داره و ضرب هم میشه:
[tex]T(\frac{n}{2})[/tex]
برای قسمت پایین هم همینه پس کلا داریم:
[tex]T(n)=T(\frac{n}{2}) T(\frac{n}{2}) (\frac{n}{2} \frac{n}{2})=2T(\frac{n}{2}) n[/tex]
که برابر هست با: nlogn
ممنون از جوابتان
با این حساب A1 و A2 و A3 و A4 با هم برابرند پس کافبه مثلا A1(V1+V2 را حساب کرد و تنها با همین مقدار نتیجه را به دست اورد
به شمل ضمیمه نگاه کنید
پس یعنی یک ضرب و یک جمع
T(n )= T(n/2)+n
که میشه از مرتبه n
لطفا بگویید کجا را اشتباه می کنم
۰
ارسال: #۴

(۰۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ق.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط: ماتریس های Ak ماتریسی به شکل ۲ به توان k در ۲ به توان k است و v برداری ستونی به طولروشت کاملا درسته اما جایی که اشتباه کردی اینه که تمام ۴ مولفه که بدست اوردی رو با هم جمع میکنی در صورتی که جوابی که بدست میاد یک ماتریس ستونی هست با n مولفه یعنی همون ۲ به توان k.
لطفا جواب بدید
پس فقط کافیه ۲ تا مولفه هایی که از ضرب سطر بالایی ماتریس n*n در ماتریس ستونی بدست اومده با هم جمع کنی.
که میشه:
[tex]T(n)=2T(\frac{n}{2}) O(n)[/tex]
پس همون --->
[tex]O(nlogn)[/tex]
ارسال: #۵

با تشکر ار جوابتان ولی متوحه نشدم
به نظر من ۲ تا از ۴ مولفه حاصل با هم و ۲ تای دیگر با هم جمع می شوند شکلی ضمبمه کردم تا راه حل را ببینید در اینحا ۴ مولفه A1*V1 , A2*V2 , A3*V1 , A4*V2 داریم که برای به دست اوردن
ماتریس ستونی حاصل از ضرب به ۲ جمع زیر نیاز داریم
A1*V1 + A2*V2 , A3*V1 + A4*V2
نتیحه حاصل اینکه یه ۴ فراخوانی بازگشتی ضرب N/2 در N/2 نیاز داریم
به نظر من ۲ تا از ۴ مولفه حاصل با هم و ۲ تای دیگر با هم جمع می شوند شکلی ضمبمه کردم تا راه حل را ببینید در اینحا ۴ مولفه A1*V1 , A2*V2 , A3*V1 , A4*V2 داریم که برای به دست اوردن
ماتریس ستونی حاصل از ضرب به ۲ جمع زیر نیاز داریم
A1*V1 + A2*V2 , A3*V1 + A4*V2
نتیحه حاصل اینکه یه ۴ فراخوانی بازگشتی ضرب N/2 در N/2 نیاز داریم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close