۰
subtitle
ارسال: #۱

مرتبه زمانی
ایا مقدار مرتبه زمانی در دو حالت زیر همیشه یکسانه ؟؟؟
[tex]T(n)\: =\: aT(\frac{n}{b})+f(n)[/tex]
[tex]T(n)\: =\: aT(\frac{n}{b})\cdot f(n)[/tex]
[tex]T(n)\: =\: aT(\frac{n}{b})+f(n)[/tex]
[tex]T(n)\: =\: aT(\frac{n}{b})\cdot f(n)[/tex]
۰
۰
ارسال: #۳

RE: مرتبه زمانی
سلام.
شما بیاید به جای [tex]f(n)[/tex] ها مقدار بگذارید.
در عبارت اول حاصل مرتبه ی زمانی از قیاس [tex]f(n)[/tex] با [tex]n^{\log_b^a}[/tex] به دست میاد
و در عبارت دوم کل نتیجه بسته به ضرب تابع [tex]f(n)[/tex] در [tex]aT(\frac{n}{b})[/tex] به دست می آید.
در عبارت اول حاصل مرتبه ی زمانی از قیاس [tex]f(n)[/tex] با [tex]n^{\log_b^a}[/tex] به دست میاد
و در عبارت دوم کل نتیجه بسته به ضرب تابع [tex]f(n)[/tex] در [tex]aT(\frac{n}{b})[/tex] به دست می آید.
ارسال: #۴

(۲۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۰۳ ق.ظ)now نوشته شده توسط: سلام.تشکر از پاسخگویی شما دوستان .
چرا در حل مثال زیر + رو به ضرب تبدیل کرده و حل کرده ، در چندین مورد این مساله رو دیدم آخه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[tex]T(n)\: =\: T(n-1)+(\frac{a}{n})[/tex] رو به فرم [tex]T(n)\: =\: T(n-1)(\frac{a}{n})[/tex] تبدیل کرده و حل کرده .
۰
ارسال: #۵

آها. نه دوست بزرگوار متاسفانه این از مشکلات تکس نویسی هست. بنده خودم قبلا سوالاتی رو حل کردم که + وسط همه شون پاک شده.(و واقعا چند بار به دوستان هم گفتم مراقب باشند موقع خوندن)چون گاهی علائم ریاضی پاک می شوند
اون لینکی که دادید با جاگذاری و تکرار حل شده و + را به ضرب تبدیل نکرده.جای آن هایی که علامت نیست شما علامت رو از مقدار اصلی بردارید. اگر + هست همون + و غیره . . .
اون لینکی که دادید با جاگذاری و تکرار حل شده و + را به ضرب تبدیل نکرده.جای آن هایی که علامت نیست شما علامت رو از مقدار اصلی بردارید. اگر + هست همون + و غیره . . .
ارسال: #۶

(۲۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۲۷ ق.ظ)now نوشته شده توسط: آها. نه دوست بزرگوار متاسفانه این از مشکلات تکس نویسی هست. بنده خودم قبلا سوالاتی رو حل کردم که + وسط همه شون پاک شده.(و واقعا چند بار به دوستان هم گفتم مراقب باشند موقع خوندن)چون گاهی علائم ریاضی پاک می شوند
متوجه شدم ، تشکر
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سلام لطفاً یکی به من بگه مرتبه زمانی ها چطوری به log تبدیل میشن فرمول داره؟؟ | Azadam | ۶ | ۴,۹۳۶ |
۰۶ دى ۱۴۰۰ ۰۹:۰۲ ق.ظ آخرین ارسال: Soldier's life |
|
مرتبه ایجاد درخت | rad.bahar | ۱ | ۳,۳۹۰ |
۳۰ مهر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ آخرین ارسال: rad.bahar |
|
مرتبه شبه کد | rad.bahar | ۱ | ۲,۳۴۸ |
۲۲ مهر ۱۳۹۹ ۰۹:۳۲ ب.ظ آخرین ارسال: BBumir |
|
حل مساله مرتبه زمانی حلقه های تو در تو | sarashahi | ۱۶ | ۲۳,۰۵۵ |
۱۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۱۶ ب.ظ آخرین ارسال: gillda |
|
مرتبه زمانی | Sanazzz | ۱۷ | ۲۱,۶۴۹ |
۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ آخرین ارسال: mohsentafresh |
|
پیچیدگی زمانی اکشن های قابل اعمال در یک وضعیت | اsepid8994 | ۰ | ۱,۷۹۲ |
۲۹ اسفند ۱۳۹۸ ۱۲:۵۱ ب.ظ آخرین ارسال: اsepid8994 |
|
مرتبه زمانی یافتن قطر | Sepideh96 | ۲ | ۳,۸۱۷ |
۰۸ آذر ۱۳۹۸ ۰۴:۳۴ ب.ظ آخرین ارسال: erfan30 |
|
مرتبه مانی | Sanazzz | ۳ | ۳,۷۲۷ |
۰۵ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۶ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
یافتن دو عدد پیچیدگی زمانی O(n) | porseshgar | ۲ | ۳,۹۵۳ |
۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۱۶ ب.ظ آخرین ارسال: porseshgar |
|
مرتبه زمانی | Sanazzz | ۰ | ۲,۰۵۱ |
۰۴ بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۴۱ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close