اینجا نکات مفیدش آوردم، برای دسترسی به متن کامل میتوانید به ادرس زیر بروید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با تمرین شما ماهرتر میشوید، حالا چه یادگیری شنا باشد یا خواندن یک مقاله علمی. شما پس از خواندن چند مقاله علمی مطمئنا مهارت بیشتری کسب میکنید، اما در هر کاری رعایت یک سری نکات و استفاده از تجربیات دیگرانی که این راه را رفتند، به شما در پیش بردن کارهایتان بسیار کمک میکند.
برای پیدا کردن فنها و نکتهها مجله ساینس با گروهی از دانشمندان رشتههای مختلف به بحث پرداخته است. در اینجا نکاتی که این دانشمندان برای خواندن مقاله علمی پیشنهاد دادهاند آورده شده است.
اگر نکته و سؤالی به ذهنتان رسید، میتوانید آن در بخش نظرات مطرح کنید.
یک مقاله را چطور میخوانید؟
با خواندن چکیده شروع میکنم. سپس نگاهی به مقدمه میاندازم و شکلها را میبینم. سعی میکنیم یکی دو شکل اصلی را شناسایی کنم و کاملا بفهمم که این شکلها چه چیزی را شرح میدهند. سپس خلاصه/نتیجهگیری را میخوانم. تنها بعد از انجام این کارها سراغ جزئی خواندن میروم و به دنبال پاسخ سؤالات و ابهاماتی که دارم میگردم.
جسی شاناهان، کارشناسی ارشد ستاره شناسی از دانشگاه ویسلی
از چکیده و نتیجهگیری شروع میکنم و سعی میکنم مقصود کلی مقاله را بفهمم. خواندن نتیجهگیری کمک میکند تا اهداف خلاصه شدهای که در چکیده بیان شده بودند را بهتر در کنم و همینطور بدانم که آیا این مقاله به درد من میخورد یا نه. همیشه به تصاویر و شکلها نگاهی میاندازم این کار موجب میشود تا برای خواندن مقاله هیجان داشته باشم. سپس مقاله را از اول تا آخر میخوانم و اگر قسمت «پیشنهاد خواندن منابع دیگر» داشت حتما بررسیش میکنم تا ببینم چه منابع جالب دیگری میتوانم پیدا کنم.
وقتی بعضی چیزها را نفهمیدید، چه کاری انجام میدهید؟
من تمایل دارم آنلاین مطالعه کنم، و اگر با چیز ناآشنایی برخورد کردم، در وب جستجو می کنم.
مکنات
اگر این چیزهای ناآشنا زیاد نباشند، آنها را یادداشت میکنم و بعدا بررسیشان میکنم. اگر پردازش و فهمیدن کل مقاله را مختل کردند، مقالات مروری و کتابهای درسی را مطالعه میکنم تا اطلاعات لازم به دست بیاورم.
اصطلاحات تخصصی و اختصاری زیادی، در یک حوزه موضوعی خاص وجود دارد، تلاش نمیکنم به آب بزنم و همه این جزئیات را یاد بگیرم، مگر اینکه به تحقیقم ربط داشته باشد. اما همیشه تلاش میکنم روشهای استفاده شده را بفهمم.
-شاناهان
معمولا فورا باز میایستم و به عبارتی که نمیدانم خیره میشوم، شاید ادامه خواندن بدون فهمیدن عبارت کلیدی خاص بیمعنی باشد. گرچه ممکن است، کمی برعکس نتیجه دهد، من اغلب وارد این چاله تاریک میشوم و سعی میکنم با پیدا کردن مفهوم در مقاله از این چاله بالا بیایم. (ایکس چیست؟ ایکس چیزی است که وای را تحت تاثیر قرار میدهد، پس وای چیست؟ … ). این سرگرمی جالب برای یادگیری چیزهای مرتبط به هم است، اما ممکن است توجه شما را از کار اصلیتان دور کند.
گاهی وقتها عبارتهای ناآشنا مربوط به آزمون و محل آزمودنیهاست، در اینجور مواقع از خود بپرسید «مؤلف میخواهد به چه سؤالاتی پاسخ دهد؟» و بعد میتوانید ببینید که آیا مؤلف موفق بوده است یا نه.
بورنیگر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
متن منبع هم به فارسی هست