۰
subtitle
ارسال: #۱

تحلیل مدارات میلی و مور
در مورد راه حل این سوال توضیح میدین؟ Q=0 باشه y همون x میشه و اگه ۱ باشه متمم x میشه. راه حل پورانو متوجه نمیشم!
۰
ارسال: #۲

RE: تحلیل مدارات میلی و مور
خروجی مورد نظر سوال همان y است که با توجه به شکل برابر با حاصل xor مقدار قبلی فلیپ فلاپ (مقدار فلیپ فلاپ قبل از اعمال پالس جاری) با ورودی x می باشد. خوب با توجه به خاصیت xor اگر q=0 یاشد خروجی y برابر با مقدار x می باشد و اگر q=1 باشد خروجی y برابر با متمم است.
اگر جدول حالت را رسم کنید متوجه می شوید. اگر هنوز هم مشکل دارید شکل جدول حالت را برایتان اپلود کنم؟
اگر جدول حالت را رسم کنید متوجه می شوید. اگر هنوز هم مشکل دارید شکل جدول حالت را برایتان اپلود کنم؟
ارسال: #۳

RE: تحلیل مدارات میلی و مور
(۰۸ فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط: خروجی مورد نظر سوال همان y است که با توجه به شکل برابر با حاصل xor مقدار قبلی فلیپ فلاپ (مقدار فلیپ فلاپ قبل از اعمال پالس جاری) با ورودی x می باشد. خوب با توجه به خاصیت xor اگر q=0 یاشد خروجی y برابر با مقدار x می باشد و اگر q=1 باشد خروجی y برابر با متمم است.همین دیگه, پوران گزینه۳ زده
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close