۰
subtitle
ارسال: #۱

توپولوژی P2P
با سلام
یک نمونه از توپولوژی (peer to peer (p2p را در فضای اینترنت با ذکر نام و نحوه کارکرد لازم دارم میشه کمکم کنید ؟
با تشکر
یک نمونه از توپولوژی (peer to peer (p2p را در فضای اینترنت با ذکر نام و نحوه کارکرد لازم دارم میشه کمکم کنید ؟
با تشکر
۰
ارسال: #۲

RE: توپولوژی P2P
میتونی از شبکه تورنت torrent استفاده کنی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بیشترین کاربرد داره بین p2p ها
(۱۸ آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ)alifarokhi نوشته شده توسط: با سلام
با تشکر
بیشترین کاربرد داره بین p2p ها
۰
ارسال: #۳

RE: توپولوژی P2P
اتصال p2p تو لایه های مختلف متفاوت هست
برای لایه application میتونم به مورد رو به عنوان تورنت معرفی کنم
برای لایه ۲ یکم متفاوت میشه وقتی دوتا Router به هم متصل میشن درسته کاره لایه سه ای میکنن ولی اول باید تو لایه یک و بعد دو ارتباط برقرار کنن یکی کارو به روش p2p انجام میدن به دو صورت PPP ویا HDLC
موفق باشی
برای لایه application میتونم به مورد رو به عنوان تورنت معرفی کنم
برای لایه ۲ یکم متفاوت میشه وقتی دوتا Router به هم متصل میشن درسته کاره لایه سه ای میکنن ولی اول باید تو لایه یک و بعد دو ارتباط برقرار کنن یکی کارو به روش p2p انجام میدن به دو صورت PPP ویا HDLC
موفق باشی
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
توپولوژی کروکی؟ | narmafzar24 | ۰ | ۲,۲۹۵ |
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ق.ظ آخرین ارسال: narmafzar24 |
|
تعداد لینک در توپولوژی نقطه به نقطه | sal_dovomi | ۴ | ۴,۶۱۹ |
۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ آخرین ارسال: شیوا۸۸ |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close