۰
subtitle
ارسال: #۱

راهنمایی در حل مسائل زمان بندی نوبت چرخشی
زمان برگشت و زمان انتظار مسائلی رو که time sliceکوچیکی دارند ولی فرآیندها زمان اجرای خیلی طولانی دارند، چطور میشه با الگوریتم round robin حل کرد؟
مثلا همین سوال:
این مسئله تو کتاب جوری حل شده بود که متوجه نشدم .
خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید این مسئله رو توضیح بدید که چطور حل میشه.
مثلا همین سوال:
این مسئله تو کتاب جوری حل شده بود که متوجه نشدم .
خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید این مسئله رو توضیح بدید که چطور حل میشه.
۰
ارسال: #۲

RE: راهنمایی در حل مسائل زمان بندی نوبت چرخشی
پوونه جون فکر کنم متوجه شدی
من یه توضیح کوچولو میدم برای دیگران:
در زمان ورود صفر فقط p0 میاد وتایم اسلایس اتفاق نمیفته و تا دقیقه یک فقط کار p0انجام میشه .
در زمان ورود یک کار p1وارد میشه وانقدر تایم اسلایسا کوتاه که تا زمان ورود کار p2که ۵ هستش فقط بین کار p0 و p1 سوئیچ اتفاق میفته که اگر بخواد سوئیچ رو یک میلی ثانیه یک میلی ثانیه نشون بده نمودار خیلی بزرگ میشه، پس میاد نمودار رو برحسب دقیقه میگه .دودقیقه از کار p0 و دودقیقه از کار p1 رو انجام میده تا زمان ورود کار p2 که سوئیچ ها دیگه بین سه تا کار انجام میشه .اگر دقت کنی میبینی دیگه نمودار برحسب میلی ثانیه نیست بلکه همزمانی انجام کارها براساس دقیقه رو نشون میده .
برای زمان انتظار کار p0:شکل زیر رو ببین که چیارو جمع کرده و شده زمان انتظار کار p0:
در زمان ورود صفر فقط p0 میاد وتایم اسلایس اتفاق نمیفته و تا دقیقه یک فقط کار p0انجام میشه .
در زمان ورود یک کار p1وارد میشه وانقدر تایم اسلایسا کوتاه که تا زمان ورود کار p2که ۵ هستش فقط بین کار p0 و p1 سوئیچ اتفاق میفته که اگر بخواد سوئیچ رو یک میلی ثانیه یک میلی ثانیه نشون بده نمودار خیلی بزرگ میشه، پس میاد نمودار رو برحسب دقیقه میگه .دودقیقه از کار p0 و دودقیقه از کار p1 رو انجام میده تا زمان ورود کار p2 که سوئیچ ها دیگه بین سه تا کار انجام میشه .اگر دقت کنی میبینی دیگه نمودار برحسب میلی ثانیه نیست بلکه همزمانی انجام کارها براساس دقیقه رو نشون میده .
برای زمان انتظار کار p0:شکل زیر رو ببین که چیارو جمع کرده و شده زمان انتظار کار p0:
ارسال: #۳

(۰۱ مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: پوونه جون فکر کنم متوجه شدی
تو باید استاد بشی آفاق
دستت درد نکنه واقعا وقت گذاشتی
درسته متوجه شدم ولی مطلب کاملا جا افتاد با توضیحای دقیق تو. همینا رو همینطوری پرینت گرفتم و چسبوندم رو جواب سوال کتاب :دی
دست به خاک بزنی طلا بشه واست خیلی ممنونم ازت. واقعا لطف کردی.
۰
ارسال: #۴

سلام عصری برات توضیح میدم .فقط لطفا پاسخ و نموداری که کتاب کشیده بزار چون من کتاب در دسترسم نیست.
دقت کن که زمان اجراها که برحسب دقیقه است چطور به time sliceهایی برحسب میلی ثانیه تقسیم شده.
دقت کن که زمان اجراها که برحسب دقیقه است چطور به time sliceهایی برحسب میلی ثانیه تقسیم شده.
ارسال: #۵

(۰۱ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: سلام عصری برات توضیح میدم .فقط لطفا پاسخ و نموداری که کتاب کشیده بزار چون من کتاب در دسترسم نیست.
سلام عزیزم.
پیشاپیش مرسی های فراوان
،
آفاق جان دقیقا همبنو متوجه نشدم که وقتی تایم اسلایس در حد میلی ثانیه باشه و زمان ورود و اجرای فرآیندها بر حسب دقیقه یا حتی ساعت، چطور با rr زمان برگشت و انتظار رو محاسبه کنم.
این مثال کتاب پورانه. اینطوری حلش کرده:
به دلیل کوتاه بودن کوانتوم در مقایسه با زمان اجرای فرآیندها، زمان پردازنده بین فرآیندها مطابق نمودار زیر تقسیم میشود:
۰
ارسال: #۶

سلام. تست سال ۷۷ مثل این بود. (توی پوران هم هست: ص ۱۲۰) . حل پارسه دکتر حقیقت :
ارسال: #۷

(۰۱ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ب.ظ)reza.ilka نوشته شده توسط: سلام. تست سال ۷۷ مثل این بود. (توی پوران هم هست: ص ۱۲۰) . حل پارسه دکتر حقیقت :
درسته صفحه ۱۲۰ هم همین مثال بود و اونم علامت زده بودم به عنوان اشکال
متاسفانه پوران این قسمتو قشنگ توضیح نداده بود اصلا نمیدونستم چطور حلش کرده.
الان متوجه شدم.
خیلی خیلی ممنون از کمکتون.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close