(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: (05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ)moritrans نوشته شده توسط: (04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: دوستان میشه لطفا" راجع به این گرایش توضیح بدی؟
دروسی که در طول ترم گرفتید، پروژه ها و راجع به موضوعات پایان نامه ها توضیح بدید
ممنون
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
توی این تاپیک بعضی مسایل جواب داده شده.
در کل من خیلی علاقمند شدم به این گرایش چون جدیده و درساش همه جالبن.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این هم سایت دانشکدست که لیست دروس هم اونجا موجوده.
من که با اولویت بالا انتخابش کردم و راضیم چون از انتخابای دیگه که میتونستم قبولشم بهتر هست به نظرم.
والا منم قبل علم و صنعت زدمش، منتها دیروز که با یکی از دانشجوهاش صحبت می کردم چنان منو ترسوند که همش به یه راهی فکر کردم که بتونم این کد رو حذف کنم. نمی دونم از روی قصد و غرض به من اون حرفا رو زد یا چی ولی حسابی توی دلمو خالی کرد، گفت ریاضیات خیلی سختی داره نمی دونم این حرفش درسته یا نه!
شما چیزی نمی دونید؟ لطفا" هر اصلاعاتی دارین بگین. ممنون
چه جالب منم قبل علمو صنعت انتخابش کردم .احتمال زیادم همینو اگه خدا بخواد میارم چون بعد امیر کبیر و ای تی تهران زدمش و اونجا هم که نمیتونم قبول بشم با رتبم.
من خیلی تحقیق کردم از خیلیا پرسیدم و به این نتیجه رسیدم خیلی خیلی از تجارت علمو صنعت(البته از نظر من و علایقی که دارم)بهتره.
یکی از استادامون که دانشجوی دکترای شبکه ی علمو صنعت هست و ارشد هم اونجا خونده و حتی اونجا تدریس هم میکنه به من توصیه کرد سامانه هارو قبل تجارت علمو صنعت بزنم و چنتا دلیل اورد.مثلا اینکه تجارت علمو صنعت کلا زیر نظر استادای صنایعی میره و اینکه اونجا دانشگاه تهرانه و مدرکش خیلی معتبرتره(البته اگه این واستون مهم باشه) و واسه دکترا میتونه بهتر باشه و اینکه درسته گرایش سامانه هاست ولی میتونیم پایانامه هر موضوعی انتخاب کنیم چون اونجا ما گرایشمون در اصل فناوری اطلاعات هست ولی تو علمو صنعت محدود میشیم به تجارت و استادایی که اصلا کامپیوتری نیستن.و گفتن که علوم فنون خیلی اینده داره و گفت با دانشجوهای سالای قبلش که رفتن سامانه ها که صحبت کرده خیلی راضی بودن.
اینی هم که سالای قبل با رتبه های بالا اونجا رفتن چون خیلیا اطلاعی نداشتن(همونطور که میبینید خیلی از دوستان فرق دانشگاهو دانشکدرو نمیدونن) از اینکه این رشته چیه و تو اولویتای بعدی زدن و این جدید بودنش یه مزیته.
تو مدرک هم حرفی از سامانه های شبکه ای نیست و گرایشمون همون مهندسی فناوری اطلاعات هست.
ریاضی داره ولی نه اونقدر در حد حرفه ای مثل همه ی رشته های فنی ریاضی هم جزوی از اونه.دوستانی که میگن خیلی ریاضی داره با گرایشی مثل تجارت مقایسه میکنن که همش خوندنیه و مدیریتی اصلا نگران این بحثا نباشید.
با یکی از دوستام که تو دانشکده علوم فنون ای تی پزشکی میخونه صحبت کردم و گفتن جو اینجا خیلی خوبه استادای خیلی خوب و فعالی داره درسته دانشکدش تازه تاسیسه و به پای دانشکده فنی(از نظرسابقه) نمیرسه ولی اینجا هم یه دانشکده از دانشگاه تهرانه و هر کسی رو استاد نمیزارن و خوبی استاداش اینه که هر کدومشون یه تخصص دارن و همه یکی نیستن و دستت تو پایانامه خیلی بازه.
در کل من فکر میکنم امسال با توجه به کاهش ظرفیتا فقط رتبه های زیر ۱۰۰ سامانه قبول بشن