۰
subtitle
ارسال: #۱

پیچیدگی توابع
لطفا به فایل پیوست شده جواب دهید.
ممنونم
ممنونم
۰
ارسال: #۲

RE: پیچیدگی توابع
چون تعداد جملات رابطه شما به n وابسته است.
در اصل این رابطه برقراره:
در اصل این رابطه برقراره:
ارسال: #۳

ارسال: #۴

لینک:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[/quote]
من واقعا تشکر می کنم می دونم نوشتن این مطالب خیلی وقت می بره و می دونم من خیلی سوال می کنم ببخشید
ولی دو جا از استدلالتونو نمی تونم بفهمم،
اول اونجایی که n به توان n را به دو طرف نامساوی اضافه می کنید مگر نباید مثل عبارت زیر بشود
[tex]1^n 2^n ..... (n-1)^n n^n<n^n\times n^n\Rightarrow1^n 2^n ...... n^n<n^{n n}[/tex]
اما شما نوشتین
[tex]1^n 2^n ..... (n-1)^n n^n<2\times n^n[/tex]
می شه بگید چرا؟
و در اخر نتیجه گیری کردید [tex]1^n 2^n ..... n^n\in\theta(n^n)[/tex] در حالیکه این نتیجه گیری هم ظاهرا درست نیست چرا که در همین کتاب امده است اگر داشته باشیم [tex]\sum^n_{i=1}(i)^l\epsilon\theta(n^{l 1})[/tex]
می شه توضیح بدید
در اخر ببخشید خیلی سوال کردم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[/quote]
من واقعا تشکر می کنم می دونم نوشتن این مطالب خیلی وقت می بره و می دونم من خیلی سوال می کنم ببخشید
ولی دو جا از استدلالتونو نمی تونم بفهمم،
اول اونجایی که n به توان n را به دو طرف نامساوی اضافه می کنید مگر نباید مثل عبارت زیر بشود
[tex]1^n 2^n ..... (n-1)^n n^n<n^n\times n^n\Rightarrow1^n 2^n ...... n^n<n^{n n}[/tex]
اما شما نوشتین
می شه بگید چرا؟
و در اخر نتیجه گیری کردید [tex]1^n 2^n ..... n^n\in\theta(n^n)[/tex] در حالیکه این نتیجه گیری هم ظاهرا درست نیست چرا که در همین کتاب امده است اگر داشته باشیم [tex]\sum^n_{i=1}(i)^l\epsilon\theta(n^{l 1})[/tex]
می شه توضیح بدید
در اخر ببخشید خیلی سوال کردم
ارسال: #۵

(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط:(17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ)فاطمه ارشد ای تی نوشته شده توسط: دو جا از استدلالتونو نمی تونم بفهمم،
اما شما نوشتین
می شه بگید چرا؟
می شه توضیح بدید
پاسخ:
معذرت می خوام فایلتون ارور زیر رو می ده و باز نمیشه
۰
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close