۰
subtitle
ارسال: #۱

کمک در کمینه کردن
با سلام
دوستان این nfa رو براتون میذارم . می خوام اون رو به یه dfa تبدیل کنم. تو تبدیل این nfa که با لاندا هست به nfa بدون لاندا مشکلی ندارم. البته اگه دوس داشتین اون رو هم یه توضیح بدین.
اما مشکل اصلی من در کمینه کردن dfa بدست آمده هستش. یه خورده ای گیر کردم اگه زحمتی نیس توی اون قسمتش(موقع کمینه کردن) به من با رسم جدول و نحوه افراز کردنش توضیح بدین. تا اون جایی که میدونم اینکه رئوس معادل رو یکی میگیریم، اما چجوری باید خلاصش کنیم یعنی مثلاً اگه راس {q0,q1} با راس {q0,q1,q2} معادل باشن، حالا برای خلاصه کردن چطور باید پیش رفت؟
ببخشید زیاد شد، امیدوارم مشکلم رو مثل همیشه حل کنین. فقط اگه میشه با رسم شکل و جدول بهم بگین.
با تشکر و قدردانی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فکر کنم تصویر درست پیوست نشده ، با این حال لینکش رو براتون گذاشتم.
دوستان این nfa رو براتون میذارم . می خوام اون رو به یه dfa تبدیل کنم. تو تبدیل این nfa که با لاندا هست به nfa بدون لاندا مشکلی ندارم. البته اگه دوس داشتین اون رو هم یه توضیح بدین.
اما مشکل اصلی من در کمینه کردن dfa بدست آمده هستش. یه خورده ای گیر کردم اگه زحمتی نیس توی اون قسمتش(موقع کمینه کردن) به من با رسم جدول و نحوه افراز کردنش توضیح بدین. تا اون جایی که میدونم اینکه رئوس معادل رو یکی میگیریم، اما چجوری باید خلاصش کنیم یعنی مثلاً اگه راس {q0,q1} با راس {q0,q1,q2} معادل باشن، حالا برای خلاصه کردن چطور باید پیش رفت؟
ببخشید زیاد شد، امیدوارم مشکلم رو مثل همیشه حل کنین. فقط اگه میشه با رسم شکل و جدول بهم بگین.
با تشکر و قدردانی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فکر کنم تصویر درست پیوست نشده ، با این حال لینکش رو براتون گذاشتم.
۰
ارسال: #۲

RE: کمک در کمینه کردن
سلام این جدوله تبدیل nfaبه dfa هستش حالا اگر قرار باشه حالات dfa را کم کنیم حالات پایانی توی یک گروه و حالات غیرپایانی توی یک گروه دیگه در نظر می گیریم
حالا تو این جدولی که ساختم {q0,q0q2,q2} جز حالات غیرپایانی هستند و {q1 ,q1q2} جزء حالات غیرپاانی که حالا باید ببینیم برای مثلا {q1 ,q1q2} آیا برای ورودی صفر و یک به یک گروه مشابه میرن یا خیر که اگه نرفتن باید دوباره بشکن و دوباره همین کار رو بررسی کرد
شرمنده اگه کم یا بد گفتم از پشت سیستم خیلی سخته مفهوم حرفمو برسونم
حالا تو این جدولی که ساختم {q0,q0q2,q2} جز حالات غیرپایانی هستند و {q1 ,q1q2} جزء حالات غیرپاانی که حالا باید ببینیم برای مثلا {q1 ,q1q2} آیا برای ورودی صفر و یک به یک گروه مشابه میرن یا خیر که اگه نرفتن باید دوباره بشکن و دوباره همین کار رو بررسی کرد
ارسال: #۳

RE: کمک در کمینه کردن
(۰۲ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)amir.babol نوشته شده توسط: سلام این جدوله تبدیل nfaبه dfa هستش حالا اگر قرار باشه حالات dfa را کم کنیم حالات پایانی توی یک گروه و حالات غیرپایانی توی یک گروه دیگه در نظر می گیریم
سلام نه ممنونم اما همونطور که خودتون گفتین ، توضیحات کمی گنگ بود. من اون لحضه ای رو می خواستم که اینها رو میشکنیم . حالا چطور باید dfa رو کمینه کنیم. اما بازم ممنونم .
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close