۰
subtitle
ارسال: #۱

پرینت کردن سوال و جواب درسی بچه ها در درس نظریه...
دوستان چطوری از قسمت نظریه سوالات درسی را برینت کنم؟ مدیر جان نمیشه همشو فایل بی دی اف کنین؟ اخه هم خیلی عالی و مهمن همم نمیشه این همه را از روی لب تاب خوند چشمم کور میشه...
کمکمون کنین لطفا...
کمکمون کنین لطفا...
۱
ارسال: #۲

RE: برینت کردن سوال و جواب درسی بچه ها در درس نظریه...
سلام. پایین تر از کادر "موضوعهای مرتبط با این موضوع..." در سمت چپ یه لینک هست تحت عنوان "مشاهدهی نسخهی قابل چاپ". اگه این عبارت رو تو هر صفحه هم سرچ کنید براتون انتخاب میکنه. روش کلیک کنید یه صفحه مشابه صفحه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
میاد. Ctrl+P رو بزنید و پرینت بگیرید. فکر کنم برای هر موضوع باید جداگانه این کارو انجام بدید و امکان انتخاب چند موضوع باهم وجود نداشته باشه.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
میاد. Ctrl+P رو بزنید و پرینت بگیرید. فکر کنم برای هر موضوع باید جداگانه این کارو انجام بدید و امکان انتخاب چند موضوع باهم وجود نداشته باشه.
ارسال: #۳

RE: پرینت کردن سوال و جواب درسی بچه ها در درس نظریه...
(۱۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. پایین تر از کادر "موضوعهای مرتبط با این موضوع..." در سمت چپ یه لینک هست تحت عنوان "مشاهدهی نسخهی قابل چاپ". اگه این عبارت رو تو هر صفحه هم سرچ کنید براتون انتخاب میکنه. روش کلیک کنید یه صفحه مشابه صفحه
ممنون اما شاید بیش از ۱۰۰ بار مجبوریم اینکارو بکنیم نمیشه یه طوری به هم وصلش کنیم؟
ارسال: #۴

متاسفانه فرمول ها و اعداد و ارقامی که با tex نوشته شده، توی نسخه ی چاپ درست نشون داده نمیشه.
۰
ارسال: #۶

ارسال: #۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close