۰ subtitle ارسال: #۱ ۰۸ آذر ۱۳۹۳, ۰۵:۴۲ ب.ظ amirm_adv پرسیده: سوال مهم و فوری. LUB یا GLB در مشبکه سوال مهم و فوری. LUB یا GLB در مشبکه چطوری بدست میاد؟ مثلا avb در یک هاس?
۰ ارسال: #۲ ۱۶ آذر ۱۳۹۳, ۰۵:۵۵ ب.ظ فاطمه رنجبر پاسخ داده: RE: سوال مهم و فوری. LUB یا GLB در مشبکه سلام ببین توی یک هاس که بخوای ببنی شبکه هست یا نه تمام هاس روباید به صورت دوبه دو GLB ,LUB روبدست بیاری اگرهمه نودها داشتن میشه شبکه . اگه فایل(های) پیوست شده ۱/docx اندازه فایل: ۲۰/۸۸ KB
۰ ارسال: #۳ ۱۷ آذر ۱۳۹۳, ۱۰:۴۰ ق.ظ ldns0098 پاسخ داده: RE: سوال مهم و فوری. LUB یا GLB در مشبکه من متوجه نمیشم چرا این این شکلی که اتچ کردم شبکه است! برای a و c همچنان دو تا LUB داریم، چطور گفته شده شبکست؟ پ.ن: سوال ۹ ص۱۷۴ پوران
۰ ارسال: #۴ ۱۷ آذر ۱۳۹۳, ۰۳:۰۲ ب.ظ فاطمه رنجبر پاسخ داده: RE: سوال مهم و فوری. LUB یا GLB در مشبکه سلام ببین ماکزیمال a,b میشه e,a,d اما ماکزیممش میشه a درنتیجه LUB A,B=A هست. ازخواص ص ۱۶۴ ومثلا هاس a6ص ۱۶۳ کمک بگیر وخواص روروی هاس اعمال کن متوجه میشی
ارسال: #۵ ۱۷ آذر ۱۳۹۳, ۰۵:۲۱ ب.ظ ldns0098 پاسخ داده: RE: سوال مهم و فوری. LUB یا GLB در مشبکه (۱۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)فاطمه رنجبر نوشته شده توسط: سلام ببین ماکزیمال a,b میشه e,a,d اما ماکزیممش میشه a درنتیجه LUB A,B=A هست. ازخواص ص ۱۶۴ ومثلا هاس a6ص ۱۶۳ کمک بگیر وخواص روروی هاس اعمال کن متوجه میشی من با a و c مشکل دارم. خوندم ولی نمیدونم چرا این یدونه رو متوجه نمیشم