(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ ب.ظ)lord123Bahram نوشته شده توسط: سلام
این تست صد در صد اشتباه است و گزینه صحیح ۳۳ می شود که در گزینه ها نبود
پس بهترین گزینه برای پاسخ همان گزینه ۴ که هیچ کدام است می شود آز آنجایی که طراح تعریف دقیقی از حدود نکرده و کلا حد یک کلمه نسبی است
در ضمن من سر جلسه کاملا حواسم به کلمه " در چه حدودی " بود ولی بازم فکر می کردم که گزینه ۴ بهترین گزینه برای انتخاب است
چون خیلی سئوال مهمی بود فکر کردم ارزشه یک تاپیک جدید را دارد مه دربارش بحث کنیم !!
لطفا همه روی این سئوال اعتراض بزارن و اگر کسی در دانشگاه های خوب داره درس موخونه لطفا به اساتید بزرگ این رشته ( مثل دکتر جابری پور ، دکتر رزازی ، یا دکتر ثانی حتما اطلاع بده
ممنون
ببین داداش گلم منم این نظرات شما رو سال پیش داشتم کلی از سوالای مشترک رو جواب ندادم و به امید این بودم که خوب سوال اشکال داره پس سنجش باید حذفشون کنه. مشترکم شد ۳۰% ، رتبم شد ۴۵۰! ضربه اش رو هم سال پیش خوردم که یک سال از زندگیم تلف شد!
شما راست میگی ، حرفت هم کاملا درسته. مهم اینه که سنجش به این حرف ما هیچ اهمیتی نمیده. سنجش میگه من گفتم در چه حدودی و ۳۳ هم از نظر سنجش در حدود ۳۲ هست. سال پیش سنجش سوالهایی که تو گزینه هاش غلط املایی بود یا حتی صورت سوال ناقص بود رو حذف نکرد چه برسه به این سوال که از نظر سنجش هیچ مشکلی نداره. شما هم اگر میخوای تو کنکوری که سنجش میگیره موفق باشی به این تجربه من گوش کن:
۱- شما خودت باید غلط املایی های سنجش رو سر جلسه تشخیص بدی و تصحیح کنی.
۲- در رابطه با سوالات نامفهوم باید منظور طراح سوال رو درک کنی!
۳- خیلی منطقی و تحت لفظی به متن سوالات نگاه نکن! (مثل همین سوال)
موفق باشی