۰
subtitle
ارسال: #۱

الگوریتم cyk
با سلام دویاره
من در الگوریتم cyk دچا رمشکل هستم
ممنون میشم یکی از دوستان در رابطه با چگونگی اندیس گذاری متغییرها راهنماییم کنه
تنها نمی دونم که این الگوریتم
i,k,j رو از کجا میاره
منتظر راهنماییتون هستم
من در الگوریتم cyk دچا رمشکل هستم
ممنون میشم یکی از دوستان در رابطه با چگونگی اندیس گذاری متغییرها راهنماییم کنه
تنها نمی دونم که این الگوریتم
i,k,j رو از کجا میاره
منتظر راهنماییتون هستم
۱
ارسال: #۲

RE: الگوریتم cyk
الگوریتم CYK یک نمونه از الگوریتمهای برنامه نویسی پویاست و بنابراین با جدول سر و کار داره.
کتاب Linz عنصر خانه ij رو به این صورت تعریف کرده:
یعنی برای خانه ij، تقاطع خانه های سطر i با خانه های ستون j به ترتیبی که مشخص شده باید در نظر گرفته شه: خانه اول سطر عنصر ij با خانه بعد از خانه عنصر در ستون این عنصر، خانه دوم سطر این عنصر با خانه بعدی در ستون این عنصر و ... تا وقتی در سطر این عنصر به خانه ij برسیم که کار رو در اینجا متوقف می کنیم.
این شکل خانه هایی که برای عنصر ij (خانه سبزرنگ) باید با هم در نظر گرفته بشن رو بهتر مشخص می کنه:
کتاب Linz عنصر خانه ij رو به این صورت تعریف کرده:
یعنی برای خانه ij، تقاطع خانه های سطر i با خانه های ستون j به ترتیبی که مشخص شده باید در نظر گرفته شه: خانه اول سطر عنصر ij با خانه بعد از خانه عنصر در ستون این عنصر، خانه دوم سطر این عنصر با خانه بعدی در ستون این عنصر و ... تا وقتی در سطر این عنصر به خانه ij برسیم که کار رو در اینجا متوقف می کنیم.
این شکل خانه هایی که برای عنصر ij (خانه سبزرنگ) باید با هم در نظر گرفته بشن رو بهتر مشخص می کنه:
۱
ارسال: #۳

RE: الگوریتم cyk
از متغیر k برای حرکت روی خانه های سطر و ستون عنصر ij استفاده می شه. می تونید مثل متغیر یک حلقه for در نظر بگیریدش. یه شبه کد نه چندان دقیق برای نشون دادن عمل الگوریتم به این صورته:
یعنی اگه از کنار هم گذاشتن دو متغیر خانه های ik و k+1,j یک قانون به صورت X->AB به دست اومد، X رو هم به V_ij اضافه کن (در هر خانه بیش از یک متغیر می تونه قرار بگیره).
فراموش نشه گرامر باید در فرم نرمال چامسکی باشه.
کد:
for k = i to j-1 do
if X -> V[i,k]V[k+1,j] is a rule then
add X to V[i,j]
فراموش نشه گرامر باید در فرم نرمال چامسکی باشه.
۰
۰
ارسال: #۵

الگوریتم cyk
ممنون از خانوم بچه مثبت اموزش جالب و کاملی بود یکی اگه میخاست این همه مطلب این پی دی اف رو تو تاپیک تایپ میکرد هم فهمش مشکل میشد هم توضیح دادنش سخت ولی این روش یادگیری بنظرم بهترین هست مرسی که پارسال اینو گذاشتی
ما از پارسالی ها هم که مطالب خوبی واسه ما گذاشتن تشکر میکنیم
بنظر من تمام بچه هایی که تو بحث الگوریتم شرکت کردند شایسته سپاس هستند...
ما از پارسالی ها هم که مطالب خوبی واسه ما گذاشتن تشکر میکنیم
بنظر من تمام بچه هایی که تو بحث الگوریتم شرکت کردند شایسته سپاس هستند...
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close