۱
subtitle
ارسال: #۱
سوال ۷۲ کنکور ۸۸ - حافظه برگ برگ شده
متن سوال در عکس ضمیمه.
جواب هم در اینجا:
"" در ابتدا باید بگم که شما باعث شدید که من به اشتباهم پی ببرم و این بنده خدا هم درست جواب داده :دی
یکمی در بدست آوردن پریود عجله کرده بودم اگه تو عکس دوم دقت کنید پریودی که اشتباه بدست اورده بودم رو هم زیر کشیدم و خط خطی کردم Smile
چون گفتید کلن با این سوال مشکل دارید اول اینو نگاه کنین:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بعد طریقه حل تست:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خوب پس تا اینجا پریود مشخص شده و تو یک پریود ۱۶ تا دسترسی داشتیم (۰,۳,۶,۹,۱۲,۱۵) و (۱۸,۲۱,۲۴,۲۷,۳۰) و (۳۳,۳۶,۳۹,۴۲,۴۵).
تو جدول عناصر با یک آدرس (A0) عناصر ۰ تا ۱۵ رو تونستیم تو تراشه ها قرار بدیم.
با دو آدرس (A4, A0) تونستیم عناصر ۱۶ تا ۳۱ رو تو تراشه ها قرار بدیم
و با ۳ آدرس (A5, A4, A0) که منجر به کشف پریود شد تونستیم عناصر ۳۲ تا ۴۷ رو ببریم تو تراشه.
تا اینجا متوجه شدیم که در Low Order با ۳ آدرس ۱۶ دسترسی داریم
اما اگه High Order بزنیم باید با ۱۶ خط آدرس (A15, A14, ... , A0) این عناصر رو ببریم تو تراشه ها.
پس ۱۶ خط آدرس تقسیم بر ۳ خط آدرس میشه ۵/۳ Smile ""
جواب هم در اینجا:
"" در ابتدا باید بگم که شما باعث شدید که من به اشتباهم پی ببرم و این بنده خدا هم درست جواب داده :دی
یکمی در بدست آوردن پریود عجله کرده بودم اگه تو عکس دوم دقت کنید پریودی که اشتباه بدست اورده بودم رو هم زیر کشیدم و خط خطی کردم Smile
چون گفتید کلن با این سوال مشکل دارید اول اینو نگاه کنین:
بعد طریقه حل تست:
خوب پس تا اینجا پریود مشخص شده و تو یک پریود ۱۶ تا دسترسی داشتیم (۰,۳,۶,۹,۱۲,۱۵) و (۱۸,۲۱,۲۴,۲۷,۳۰) و (۳۳,۳۶,۳۹,۴۲,۴۵).
تو جدول عناصر با یک آدرس (A0) عناصر ۰ تا ۱۵ رو تونستیم تو تراشه ها قرار بدیم.
با دو آدرس (A4, A0) تونستیم عناصر ۱۶ تا ۳۱ رو تو تراشه ها قرار بدیم
و با ۳ آدرس (A5, A4, A0) که منجر به کشف پریود شد تونستیم عناصر ۳۲ تا ۴۷ رو ببریم تو تراشه.
تا اینجا متوجه شدیم که در Low Order با ۳ آدرس ۱۶ دسترسی داریم
اما اگه High Order بزنیم باید با ۱۶ خط آدرس (A15, A14, ... , A0) این عناصر رو ببریم تو تراشه ها.
پس ۱۶ خط آدرس تقسیم بر ۳ خط آدرس میشه ۵/۳ Smile ""