۰
subtitle
ارسال: #۱

تست های تبدیل عبارت فارسی به منطق مرتبه اول
سلام دوستان امیدوارم همه حالتون خوب باشه
من تو این سوالا که یه جمله فارسی می نویسه بعد میگه به منطق مرتبه اول تبدیل کنید شدییییییییییید اشکال دارم اصلا نمیدونم کی نماد صو ر عمومی کی سور وجودی باید استفاده بشه . خیلی هم مهم اند همه سالا ازش سوال اومده .
کسی از دوستان راهی رو جهت یادگیری بهتر و زدن تست های این نوع سوالات داره؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان
من تو این سوالا که یه جمله فارسی می نویسه بعد میگه به منطق مرتبه اول تبدیل کنید شدییییییییییید اشکال دارم اصلا نمیدونم کی نماد صو ر عمومی کی سور وجودی باید استفاده بشه . خیلی هم مهم اند همه سالا ازش سوال اومده .
کسی از دوستان راهی رو جهت یادگیری بهتر و زدن تست های این نوع سوالات داره؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان
۰
ارسال: #۲

RE: تست های تبدیل عبارت فارسی به منطق مرتبه اول
(۱۵ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: سلام دوستان امیدوارم همه حالتون خوب باشهمنم همین طور
با تشکر فراوان
میشه راهنمایی کنید
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close