۲
subtitle
ارسال: #۱

مسلط شدن به بحث حافظه مجازی و حافظه فیزیکی
سلام دوستان.
در بحث حافظه مجازی و حافظه فیزیکی و بدست آوردن فضای آدرس اینها من یکم مشکل دارم.
تست هم خیلی حل کردم ولی باز وقتی یه تست جدید جلوم میزارن نمیتونم حل کنم.
میخواستم ببینم چجوری میشه رو این مبحث جوری مسلط شد که هر تستی دادن بی چون و چرا بزنم!
چون به نظرم مبحثش سادس ولی چون با الفاظ مختلف گفته میشه، گیج میکنه آدمو!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
در بحث حافظه مجازی و حافظه فیزیکی و بدست آوردن فضای آدرس اینها من یکم مشکل دارم.
میخواستم ببینم چجوری میشه رو این مبحث جوری مسلط شد که هر تستی دادن بی چون و چرا بزنم!
۳
ارسال: #۲

RE: مسلط شدن به بحث حافظه مجازی و حافظه فیزیکی
(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: سلام دوستان.
همیشه شکل ظاهری RAM , TLB , VIRTUAL MEMORY رو توو ذهنت بیار ، سه تا مستطیل بکش و سمت راست رم ، سمت چب حافظه مجازی و وسط جدول صفحه هستش ، حالا هرچی که میگی رو توی شکل پیاده کن ، اینجوری راحتر میتونی متوجه منظور بشی ، مثلا وقتی میگه حجم حافظه فیزیکی (رم) ۲۵۶مگابایت هستش ، یعنی ۲ به توان ۲۸ بیت برای نمایش همه اطلاعاتش نیاز داریم دیگه ، یعنی ۲۸ خط ادرس، اگه حجم صفحاتمون ۲کیلوبایت باشه ، یعنی حافظه فیزیکی تقسیم شده به صفحات ۲کیلوبایتی ، یعنی چند صفحه؟ خب معلومه دیگه ۲۵۶مگابایت تقسیم بر ۲کیلوبایت
کد:
۲^۲۶/۲^۱۲=۲^۱۴
۲ بتوان ۱۴ صفحه داریم توی حافظه فیزیکی مگه نه؟ خب میدونیم که هر صفحه باید توی یه قاب باشه دیگه که حجم قاب و صفحه هم برابره ، پس ۲بتوان ۱۴ قاب هم داریم ، اگر اینجوری که داشتم میگفتم تو هم برای خودت موقع حل کردن ممسائل حرف بزنی ، راحت تر میتونی حل کنی و همچنین راحت متوجه میشی داری چیکار میکنی ،
اینکار اشتباهیه که به محض اینکه اعداد سوالو خوندی الکی شروع کنی به ضربو تقسیم کردنو ... ، همه رو اصولی و قدم به قذم جلو برو
و در اخرم اگر هنوز مشکل داری ، میتونی بخش حافظه درس معماری کامپیوتر رو بخونی ، اونقدر سخته(اولش که بلد نیستی)، که اگ تونستی ااونو مسلط بشی ، اصن سوالای حافظه سیستم عامل کع دیگه چیزی نیستن جز ۴تا ضربو تقسیم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close