۰
subtitle
ارسال: #۱

سئوال ۶۴ کنکور ۸۶ مهندسی - PLA
سلام
۱
ارسال: #۲

RE: سئوال ۶۴ کنکور ۸۶ مهندسی - PLA
من شکل مدار رو یه جور دیگه رسم کردم که واضح تر باشه براتون و میذارمش توی پیوست (ببخشید کیفیتش بده!).
اگه دقت کنید در طبقه اول دو قسمت دارید که یکی شامل سه تا nmos (همون شکل سه پایه که اقا فرداد توضیح دادن)و یکی شامل دو تا nmos هست و اینا از بالا از طریق مقاومت به منبع تغذیه وصلن. حالا خروجی هر بخش بالا و پایین می شه nor اون گیت ها. دلیل این که که چرا nor می شه رو واسه یه مدار دو ورودی تو شکل بعدی گذاشتم و توضیحش هم توی جدول توی word هست .
حالا دوباره خروجی اینا می شه ورودی دو تا mosfet دیگه. بعد دوباره اونا هم nor می شن و در نهایت یه not داریم تهش. که اگر خروجی های اول رو هر کدوم nor کنیم بعد دوباره اینا رو با هم nor کنیم و دوباره not همون گزینه ۳ بدست می اد.
(احتمالا اقا فرداد اون not تهش رو در نظر نگرفتن واسه این جواب ۳ براشون درست نشده.)
باز واضح نبود بگید کامل تر می نویسم.
اگه دقت کنید در طبقه اول دو قسمت دارید که یکی شامل سه تا nmos (همون شکل سه پایه که اقا فرداد توضیح دادن)و یکی شامل دو تا nmos هست و اینا از بالا از طریق مقاومت به منبع تغذیه وصلن. حالا خروجی هر بخش بالا و پایین می شه nor اون گیت ها. دلیل این که که چرا nor می شه رو واسه یه مدار دو ورودی تو شکل بعدی گذاشتم و توضیحش هم توی جدول توی word هست .
حالا دوباره خروجی اینا می شه ورودی دو تا mosfet دیگه. بعد دوباره اونا هم nor می شن و در نهایت یه not داریم تهش. که اگر خروجی های اول رو هر کدوم nor کنیم بعد دوباره اینا رو با هم nor کنیم و دوباره not همون گزینه ۳ بدست می اد.
(احتمالا اقا فرداد اون not تهش رو در نظر نگرفتن واسه این جواب ۳ براشون درست نشده.)
ارسال: #۳

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: من شکل مدار رو یه جور دیگه رسم کردم که واضح تر باشه براتون و میذارمش توی پیوست (ببخشید کیفیتش بده!).بله درست میگویند. ۳ درسته.من پاسخم را ویرایش کردم.
۰
۰
ارسال: #۵

گزینه۳
خط افقی بالا :[tex]\bar{a}bc[/tex]
خط افقی پایین:[tex]a\bar{c}[/tex]
شما کافیست اون قطعه الکترونیک که اسمش mosfetهست را مثل سوئیچ بگیرید که سه پایه داره. اون پایه که نقطه پررنگ در محل اتصالش (اسم پایه گیت هست)زده اگه یک بشه اون دو پایه دیگه به هم وصل میشوند. حالا اون پایه که فلش داره منطق صفر هست. یعنی اگه سوییچ وصل بشه خط را صفر میکنه.
شما کافیست اون قطعه الکترونیک که اسمش mosfetهست را مثل سوئیچ بگیرید که سه پایه داره. اون پایه که نقطه پررنگ در محل اتصالش (اسم پایه گیت هست)زده اگه یک بشه اون دو پایه دیگه به هم وصل میشوند. حالا اون پایه که فلش داره منطق صفر هست. یعنی اگه سوییچ وصل بشه خط را صفر میکنه.
ارسال: #۶

(۱۰ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: گزینه۳یه خورده واضح تر توضیح میدید!
۰
ارسال: #۷

سلام
به احتمال زیاد آقا فرداد درست میگن ، ولی مدرسان زده گزینه۳/
در تحلیلش هم گفته در این شکل سه گیت NOR داریم.
به احتمال زیاد آقا فرداد درست میگن ، ولی مدرسان زده گزینه۳/
در تحلیلش هم گفته در این شکل سه گیت NOR داریم.
۰
ارسال: #۸

من هم اول ۳ را گفتم درسته ولی بعد ۴ اش کردم.
الآن شما a=1بگیرید بدون اینکه بقیه چی باشند خروجی wیک خواهد شد. یه کم فکر میکنم نیاز به دقت بیشتری داره.
الآن شما a=1بگیرید بدون اینکه بقیه چی باشند خروجی wیک خواهد شد. یه کم فکر میکنم نیاز به دقت بیشتری داره.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close