۰ subtitle ارسال: #۱ ۰۶ آذر ۱۳۹۲, ۰۹:۰۰ ب.ظ Donna پرسیده: حالات بی اهمیت سلام. چرا گزینه ۱ درسته؟ خب نمیشه تو جدول کارنو قسمتای ۱۰۰۱ و ۰۰۱۰ dont care رو در نظر گرفت؟ فایل(های) پیوست شده
۱ ارسال: #۲ ۰۶ آذر ۱۳۹۲, ۰۹:۲۷ ب.ظ azad_ahmadi پاسخ داده: RE: حالات بی اهمیت سلام. عبارت A′B′C′D′AB′D′ABC′ بصورت جدول کارنوی زیر هست: حالا برای اینکه جواب بتونه بصورت : ABB′D′ باشه، باید حداقل ۳ عبارت چهار حرفی بدون اهمیت را قرار بدیم(ستاره های آبی در جدول کارنوی زیر).
۰ ارسال: #۳ ۰۶ آذر ۱۳۹۲, ۱۰:۱۷ ب.ظ Donna پاسخ داده: Re: حالات بی اهمیت چرا جواب باید بصورت اونی که گفتید دربیاد؟ چرا نمیشه بجای AB گذاشت 'AC ( aومتمم c)
ارسال: #۴ ۰۶ آذر ۱۳۹۲, ۱۰:۴۰ ب.ظ azad_ahmadi پاسخ داده: RE: حالات بی اهمیت (۰۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ)Arshad93 نوشته شده توسط: چرا جواب باید بصورت اونی که گفتید دربیاد؟ چرا نمیشه بجای AB گذاشت 'AC ( aومتمم c) منظورتون رو نفهمیدم. از Tex استفاده کنید. یه بار دیگه سوال رو بخونید.
۰ ارسال: #۵ ۰۶ آذر ۱۳۹۲, ۱۱:۱۴ ب.ظ Donna پاسخ داده: Re: حالات بی اهمیت متوجه شدم من چرا سوال رو خوب نخوندم
ارسال: #۶ ۰۷ آذر ۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ ق.ظ azad_ahmadi پاسخ داده: RE: حالات بی اهمیت (۰۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ)Arshad93 نوشته شده توسط: متوجه شدم من چرا سوال رو خوب نخوندم مطمئن بودم سوال رو نخوندید با دقت همیشه صورت سوال رو بخونید و ببینید که چی از ما میخواد. موفق باشید.