۰
subtitle
ارسال: #۱

الگوریتم بازگشتی محاسبه تمام جایگشت های مجموعه n عنصری
سلام
اگه کسی الگوریتم بازگشتی محاسبه تمام جایگشت های مجموعه n عنصری رو بلده میشه اینجا بذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی لازمش دارم اگه بلدین تروخدا بذارین!
ممنون
اگه کسی الگوریتم بازگشتی محاسبه تمام جایگشت های مجموعه n عنصری رو بلده میشه اینجا بذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی لازمش دارم اگه بلدین تروخدا بذارین!
ممنون
۰
ارسال: #۲

RE: الگوریتم بازگشتی محاسبه تمام جایگشت های مجموعه n عنصری
ممنون
یه الگوریتمی سید جوادی گفته در حد ۵-۴ خطه فکر کنم... اونم بلدین ؟؟؟ گفت تو کتاب ساختمان داده پارسه صفحه ۴-۵ توضیح داده شده..... ولی کتاب من واسه ۳ ساله پیشه چنین چیزی نداره !!! گفت کتاب هورویتز هم اینو گفته!! وبلی من پیداش نکردم !!
یه الگوریتمی سید جوادی گفته در حد ۵-۴ خطه فکر کنم... اونم بلدین ؟؟؟ گفت تو کتاب ساختمان داده پارسه صفحه ۴-۵ توضیح داده شده..... ولی کتاب من واسه ۳ ساله پیشه چنین چیزی نداره !!! گفت کتاب هورویتز هم اینو گفته!! وبلی من پیداش نکردم !!
۰
ارسال: #۳

RE: الگوریتم بازگشتی محاسبه تمام جایگشت های مجموعه n عنصری
این یه کد پایتونه که تمام جایگشت های بدون تکرار n رقمی رو حساب میکنه و در یه آرایه به نام solve میریزه. فقط همه رو پشت سر هم میریزه تو یه آرایه و باید موقع خوندن، خودت جداشون کنی. جداکردنشم آسونه، به تعداد n ازش میخونیم و میریم جلو. که اونم نوشتم پایینش:
کد:
selected = [-1,-1,-1]
solve = []
digits = 3
def jaygasht(level):
global selected,solve
if level == 3:
if -1 not in selected:
solve = solve+selected
return
for i in range(digits):
if i not in selected:
selected[level] = i
jaygasht(level+1)
selected[level]=-1
def fact(n):
i = 1
f = 1
while i<=n:
f = f*i
i+=1
return f
print (fact(3))
def show_solve():
i = 0
j = 1
print()
cnt = fact(digits)
while j<= cnt:
print(solve[i:i+digits])
i=i+3
j+=1
jaygasht(0)
show_solve()
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close