(۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ ب.ظ)raha1392 نوشته شده توسط: سلام دوستان
من ۲سال که دارم ارشد کامپیوتر شرکت میکنم ولی امسال از سال قبل رتبه ام خیلی بدتر شد.....من با حفظیات مشکلی ندارم،ریاضیات رو هم خودم میفهمم ولی نمیدونم چرا ریاضیات که توی تستهای ارشد میبینم زمین تا آسمون با مطالبی که من خوندم تفاوت داره، از طرفی من در برنامه نویسی و اینجور درسا زیاد قوی نیستم....حالا تصمیم گرفتم ارشد۹۳ یه رشته دیگه شرکت کنم چون دیگه واقعا کامپیوتر خسته ام کرده، ازتون میخوام راهنماییم کنید که چه رشته ای به دردم میخوره، یکی میگه حسابداری،یکی میگه مدیریت و...
خودم به رشته های هنر مخصوصا عکاسی علاقه دارم ولی میخوام رشته های که میرم هم مطالبش اونقدر سنگین نباشه که تو این زمان باقیمانده از پس خوندنشون بر نیام و دومین اینکه بازار کارش خوب باشه....
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام
به نظر من برو دنبال چیزی که بهش علاقه داری. من خودم رشتم کامپیوتر سخت افزاره. اصلا تو ارشد دوست نداشتم ادامش بدم. پارسال بنابر علاقه و پیش زمینه ای که داشتم زبان شرکت کردم ولی متاسفانه قبول نشدم. امسال با کلی مشورت تصمیم گرفتم نرم افزار قبول بشم ولی بعد اینکه نتیجه نهایی کنکور اومد , دوباره وسواسی شدم و رفتم کلی پرس و جو کردم. همه میگن آینده کاری نرم افزار با زبان قابل مقایسه نیست. ولی من زبان رو دوست دارم و الانم دارم میخونم واسه کنکور.
شما هم ببین به چی علاقه داری و احیانا پیش زمینه داری. اینکه مدیریت خوبه یا نیست رو بذار کنار. اگه عاشق هنری. برو دنبالش. من خودم کار هنری هم انجام میدم و میخواستم ارشد یه رشته هنری بخونم ولی پذیرشش در حد انگشتای یه دسته !!!!!
برو دنبال منابعش , اگه تو دوستات کسی لیسانسش عکاسی باشه که عالیه.
یه جا یه مشاور میگفت اگه بخوای آینده کاری رو در نظر بگیری ولی به رشته ات علاقه نداشته باشی هرگز موفق نمیشی.
براتون آرزوی موفقیت دارم.