با سلام
ببخشید یک مقدار طولانیه ولی شاید به شما کمک کنه
خوب در بین دانشگاه های که ذکر کردین باید تصمیم بگیرید که معیار انتخابتون برچه اساسی هستش
۱/سطح علمی
۲/سابقه پذیرش دانشجو آی تی
۳/امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری
۴/زمینه علمی و فعالیت های اساتید
و...
خوب تا اونجایی که من می دونم پردیس قم دانشگاه تهران اولین سالی هستش که داره آی تی پذیرش میکنه و این دانشگاه قبلا فقط در حوزه علوم انسانی فعالیت می کرده و چیزی تحت عنوان دانشکده مهندسی یا گروه آی تی اصلا نداره ولی خوب با توجه به اینکه من یکی از دوستام در این دانشگاه تحصیل میکنه فهمیدم که در مدرکش ((ظاهرا)) عبارت پردیس قم ذکر نمیشه و حتی تو کارت دانشجویی هم عبارت پردیس قم وجود نداره و این رو هم در نطر بگیرید که دانشگاه تهران هم دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و هم دانشکده علوم و فنون نوین اقدام به پذیرش دانشجو دکتری آی تی کردن
رتبه دانشگاه تهران در کشور : ۱(به استناد رتبه بندی ISC)
دانشگاه قم که سال هاست داره تجارت پذیرش میکنه که گروه آی تی قم ۳ عضو هیئت علمی و گروه کامپیوتر قم هم ۷ نفر عضو هیئت علمی داره و ۲ سال هم هست که داره دانشجو دکتری میگیره
رتبه دانشگاه قم : ۵۰(به استناد رتبه بندی ISC)
دانشگاه الزهرا
در مورد این دانشگاه چیز زیادی نمی دونم فقط میدونم دکتر قلی زاده عضو هیئت علمی اینجاست
رتبه دانشگاه الزهرا : ۳۲(به استناد رتبه بندی ISC)
دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان
سال ۸۶ تاسیس شده و از سال ۸۸ داره بدون وقفه دانشجو میگیره میگن اساتید خوبی هم داره
رتبه دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان : ۶۴(به استناد رتبه بندی ISC)
دانشگاه یزد
جزو اولین دانشگاه های ایران بود که گرایش شبکه رو آورد امسال هم که گرایش مخابرات امن میگیره که سیلابس اون خیلی شبیه گرایش امنیت هستش،نزدیک ۱۴ نفر عضو هیئت علمی داره و در گرایش مهندسی نرم افزار دکتری میده و ارشد هوش مصنوعی(رباتیک) هم میگیره
آزمایشگاه های تحقیقاتی خوبی هم داره :
۱/آزمایشگاه تحقیقاتی الگوریتم و محاسبه پذیری
۲/آزمایشگاه امنیت شبکه
۳/آزمایشگاه تحقیقاتی بازیابی هوشمند اطلاعات
۴/آزمایشگاه تحقیقاتی شبکه پیشرفته
۵/آزمایشگاه تحقیقاتی مدیریت شبکه
۶/آزمایشگاه تحقیقاتی مهندسی اینترنت و وب
۷/آزمایشگاه هوش محاسباتی و رباتیک
۸/آزمایشگاه تحقیقاتی پردازش اطلاعات و استخراج دانش
۹/آزمایشگاه تحقیقاتی پردازش هوشمند تصویر
رتبه دانشگاه یزد : ۲۱(به استناد رتبه بندی ISC)
دانشگاه ارومیه هم ۳ عضو هیئت علمی دکتری داره و امسال برای اولین بار دانشجو دکتری هم گرفت
رتبه دانشگاه ارومیه : ۱۴(به استناد رتبه بندی ISC)
بازم معذرت می خوام که اینقدر طولانی نوشتم انشاالله یک تصمیم درست و منطقی بگیرید و دانشگاه خوبی هم قبول بشید
خود من هم امسال ۱۰۹ آی تی و ۲۳۹ شبکه آوردم،نمی دونم که آی تی پزشکی دانشگاه تهران و امیر کبیر رو بالاتر از خواجه نصیر بزنم یا نه
کلا گیج شدم