زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۱۲:۳۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

۵۶۶ نرم

ارسال:
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۳:۳۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ، توسط انرژی مثبت.)
۵۶۶ نرم
من توو آزمایشای سنجش همش جز چندنفر اول بودم توو کنکورای جامش!!! با اونکه بنظرم سوالای کنکور اصلی خیلی استانداردتر از مال سنجش بودن ولی روز کنکور گندترین روز سال ۹۱ بود واسم از زمینو آسمون واسم بدبیاری اومد از کمبود زمان گرفته تا صوتی چشمی و استرسو هزار داستان دیگه!!! ماشالله معدلم انقدر گند هست که رتبه رو بدترم کرده!!
نتیجه اینکه ۴ ماه خورده ای زحمت کشک شد رفت کارمو واسه کنکور تعطیل کردم اینم نتیجش!!!
زبان ۱
ریاضی سفید
مشترک ۴۶/۶۷
تخصصی نرم ۱۸/۷۵

بچه ها به نظرتون غیرانتفاعی تهران قبول میشم؟؟( فکر کنم اسمش علم و فرهنگه)

فایل‌(های) پیوست شده

۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , narges_r , rasoul67 , kaviresabz , sliversoft
ارسال:
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۴:۳۷ ب.ظ
۵۶۶ نرم آخه انصافه!!!
دوستان کسیکه شماره داوطلبی گم کرده چیکار کنه؟؟؟ حیاتیه!!
۰
۰
ارسال:
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۴:۴۱ ب.ظ
۵۶۶ نرم آخه انصافه!!!
پارسال دوست من گم کرده بود
از طریق خود سایت سازمان سنجش اطلاع داد اونها هم اطلاعات رو براش فرستادند
ولی نمیدونم دقیقا از کجای سایتش
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نرم شهید بهشتی یا نرم علم و صنعت یا نرم تربیت مدرس ؟ خواهش میکنم کمک لطفا unknown! ۱ ۲,۴۵۱ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: Amoojan
  ۵۶۶ نرم افزار- غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران arta.66 ۸ ۵,۴۴۳ ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: kaviresabz

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close