۰
subtitle
ارسال: #۱

منطق (سازگاری و ارضاپذیری و متغییر آزاد)
سلام دوستان من یه مشکل توی دوتا از سوالات کتاب ساختمان گسسته انتشارات پوران پژوهش داشتم. واسه آقای یوسفی نویسنده ی کتاب هم ایمیل زدم، اما جوابی ندادند. همون مسائل رو اینجا مطرح میکنم. به نظرم کتاب اشتباه پاسخ داده و من جوابهایی که به نظر خودم درسته رو نوشتم. لطفا بخونید و نظرتون رو بگید. مسائل رو توی یه فایل pdf نوشتم که مرتب باشن.
۰
ارسال: #۲

من این به ذهنم رسید امیدوارم به دردت بخوره:
گزاره P سازگار است اگر و فقط اگر حداقل به ازای یکی از ترکیبهای P1^P2^P3... درست باشد.
گزاره P سازگار است اگر و فقط اگر حداقل به ازای یکی از ترکیبهای P1^P2^P3... درست باشد.
۰
ارسال: #۳

پیام جان حرفت درسته و میدونم کدوم تعریف رو میگی. فقط یه اصلاحیه ی کوچیک رو حرفت بذارم:
مجموعه P (نه گزاره) سازگار است اگر P1^P2^P3^...^Pn، همیشه غلط نباشد. یعنی حداقل در یک مورد ارزش گذاری برای گزاره ها مقدار True داشته باشد. اما اینو مطمئن نیستم که این مجموعه باید متناهی باشه یا نه؟ سوال اصلی این بود.
بازم مرسی از پیامت
یه سوال دیگه! نباید به نویسنده میل میزدم؟! آخه خودش اول کتاب گفته بود هر مشکلی تو کتاب هست بهم میل بزنید!!
مجموعه P (نه گزاره) سازگار است اگر P1^P2^P3^...^Pn، همیشه غلط نباشد. یعنی حداقل در یک مورد ارزش گذاری برای گزاره ها مقدار True داشته باشد. اما اینو مطمئن نیستم که این مجموعه باید متناهی باشه یا نه؟ سوال اصلی این بود.
بازم مرسی از پیامت
یه سوال دیگه! نباید به نویسنده میل میزدم؟! آخه خودش اول کتاب گفته بود هر مشکلی تو کتاب هست بهم میل بزنید!!
۰
ارسال: #۴

در مورد سوال ۱۴:
من یه سوالی برام پیش اومده، تا اونجا ک من میدونم متغیر آزاد متغیریه ک در مقدار متغیر های دیگه تاثیر گذار باشه مثلا" تو (y=f(x متغیر آزادمون x و متغیر وابسته y اونوقت با این تعریف شما رو چه حسابی میگین x آزاده؟
من یه سوالی برام پیش اومده، تا اونجا ک من میدونم متغیر آزاد متغیریه ک در مقدار متغیر های دیگه تاثیر گذار باشه مثلا" تو (y=f(x متغیر آزادمون x و متغیر وابسته y اونوقت با این تعریف شما رو چه حسابی میگین x آزاده؟
۰
ارسال: #۵

RE: منطق (سازگاری و ارضاپذیری و متغییر آزاد)
خب خوشبختانه تو آزمون دکتری علوم کامپیوتر سال ۹۲ از این متغیر آزاد و وابسته سوالی نیومده بود!
یه نکته ی دیگه راجع به این متغیرهای آزاد و نام های آزاد فهمیدم که اینجا میگم شاید به درد بقیه هم بخوره. ما یه متغییر آزاد داریم و یه نام آزاد بجای متغیر. بقیه اش رو مجدد توی pdf میذارم تا مرتب باشه.
یه نکته ی دیگه راجع به این متغیرهای آزاد و نام های آزاد فهمیدم که اینجا میگم شاید به درد بقیه هم بخوره. ما یه متغییر آزاد داریم و یه نام آزاد بجای متغیر. بقیه اش رو مجدد توی pdf میذارم تا مرتب باشه.
۰
ارسال: #۶

سلام- متشکر از یو
من میخوام بیشتر راجع به این آزاد و جانشین بدونم خواستم ک اگه ممکنه یه کتاب مرجع به ما معرفی کنی- مرسی
من میخوام بیشتر راجع به این آزاد و جانشین بدونم خواستم ک اگه ممکنه یه کتاب مرجع به ما معرفی کنی- مرسی
۰
ارسال: #۷

مجید جان فقط بهت پیشنهاد میکنم که چه کتابی رو نگیری!! نمیتونم پیشنهاد کنم که چه کتابی بگیری که خوب توضیح داده باشه و سردرگم نکنه آدم رو! من کتابای "آشنایی با منطق ریاضی" هربرت بی.اندرتون ترجمه غلامرضا برادران خسروشاهی و انتشارات مرکز نشر دانشگاهی رو خوندم و بهت توصیه میکنم نخونی!! چاپ اولش مال سال ۶۶ و از اون به بعد داره تجدید چاپ میشه. وقتی این کتاب رو میخوای بخونی باید دوتا مترجم هم کنارت باشن تا جملاتش رو از فارسی به فارسی سلیس ترجمه کنن!!
یه کتاب دیگه که خوندم و یه آب پاکتر از این بود "منطق ریاضی" محمد اردشیر انتشارات هرمس. این هم کامل نیست، اصلا مثال نداره که با مثال متوجه بشی مسائل رو اما از اولی خیلی بهتره. راستش رو بخوای کتاب زبان اصلی! نخوندم و اشتباهم همین بود. کاش از اول وقتم رو یه منبع درست و حسابی میذاشتم.
جای یه کتاب درست و حسابی واسه منطق به زبان فارسی شدیدا خالیه. کتابی که اگه کسی بدون راهنما اونو میخونه بتونه واقعا چیزی متوجه بشه. یعنی یه خودآموز منطق.
اگه منبع خوبی پیدا کردی و خوندی اینجا قرار بده تا همه بتونن استفاده کنن
یه کتاب دیگه که خوندم و یه آب پاکتر از این بود "منطق ریاضی" محمد اردشیر انتشارات هرمس. این هم کامل نیست، اصلا مثال نداره که با مثال متوجه بشی مسائل رو اما از اولی خیلی بهتره. راستش رو بخوای کتاب زبان اصلی! نخوندم و اشتباهم همین بود. کاش از اول وقتم رو یه منبع درست و حسابی میذاشتم.
جای یه کتاب درست و حسابی واسه منطق به زبان فارسی شدیدا خالیه. کتابی که اگه کسی بدون راهنما اونو میخونه بتونه واقعا چیزی متوجه بشه. یعنی یه خودآموز منطق.
اگه منبع خوبی پیدا کردی و خوندی اینجا قرار بده تا همه بتونن استفاده کنن
۰
ارسال: #۸

ممنونم - پس بهتره با همون کتابای زبان اصلی شروع کنم، منظور منم کتابای فارسی نبود چون پولشو ندارم بخرم با پولام میخام آجیل بخرم
عزیزم دکتر سید جوادی گفت اگه کسی میخاد منطق خوب یاد بگیره بره سراغ Martin Davis
راستی تو وبلاگ من میتونی کتابای این منطقدان بزرگ, همشو دانلود کنی اینجوری به صرفه تره((من الان اصلا" تبلیغات نکردما!!!))
My Blog:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
عزیزم دکتر سید جوادی گفت اگه کسی میخاد منطق خوب یاد بگیره بره سراغ Martin Davis
راستی تو وبلاگ من میتونی کتابای این منطقدان بزرگ, همشو دانلود کنی اینجوری به صرفه تره((من الان اصلا" تبلیغات نکردما!!!))
My Blog:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۹

وبلاگت رو خوندم و هدف از ایجادش رو هم خوندم. هدف مقدسیه
من فعلا منطق و نظریه علوم کامپیوتر رو تقریبا میشه گفت فهمیدم و قصد داشتم بتونم به بقیه کمک کنم تو این زمینه ها اما همیشه تنبل بازی در میارم!! مگر اینکه مجبور بشم!! آقا شما مجبورم کن تا کم کم این اطلاعات رو با بقیه به اشتراک بذاریم و کم کم یه منبع کامل بدیم بیرون!
شما سوال بپرس تا من مجبور بشم جواب بدم!! تو نظریه علوم کامپیوتر وضعم بهتره.
من فعلا منطق و نظریه علوم کامپیوتر رو تقریبا میشه گفت فهمیدم و قصد داشتم بتونم به بقیه کمک کنم تو این زمینه ها اما همیشه تنبل بازی در میارم!! مگر اینکه مجبور بشم!! آقا شما مجبورم کن تا کم کم این اطلاعات رو با بقیه به اشتراک بذاریم و کم کم یه منبع کامل بدیم بیرون!
شما سوال بپرس تا من مجبور بشم جواب بدم!! تو نظریه علوم کامپیوتر وضعم بهتره.
۰
ارسال: #۱۰

حتما"
منم نظر شما رو خوندم- ممنون از پیشنهاد مفیدتون
راست میگی به این فکر نکرده بودم، تو آرشیو موضوعی باید یه همچین موضوعی "دانسته های شخصی" یا " یادداشت شخصی" یا ... اضافه کنم، یه بهونه میشه تا خودمم بتونم مطالب مرور کنم
من تقریبا" ۳ هفته میشه شروع کردم تازه اول راهم ولی سوالامو به مرور زمان میپرسم
منم نظر شما رو خوندم- ممنون از پیشنهاد مفیدتون
راست میگی به این فکر نکرده بودم، تو آرشیو موضوعی باید یه همچین موضوعی "دانسته های شخصی" یا " یادداشت شخصی" یا ... اضافه کنم، یه بهونه میشه تا خودمم بتونم مطالب مرور کنم
من تقریبا" ۳ هفته میشه شروع کردم تازه اول راهم ولی سوالامو به مرور زمان میپرسم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close