زمان کنونی: ۰۷ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۱۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

منطق (سازگاری و ارضاپذیری و متغییر آزاد)

ارسال:

bobo_6600 پرسیده:

سلام دوستان من یه مشکل توی دوتا از سوالات کتاب ساختمان گسسته انتشارات پوران پژوهش داشتم. واسه آقای یوسفی نویسنده ی کتاب هم ایمیل زدم، اما جوابی ندادند. همون مسائل رو اینجا مطرح میکنم. به نظرم کتاب اشتباه پاسخ داده و من جوابهایی که به نظر خودم درسته رو نوشتم. لطفا بخونید و نظرتون رو بگید. مسائل رو توی یه فایل pdf نوشتم که مرتب باشن.

فایل‌(های) پیوست شده
ساختمان گسسته P.pdf
اندازه فایل: ۱۴۸/۵۳ KB

۰
ارسال:

Payam92 پاسخ داده:

من این به ذهنم رسید امیدوارم به دردت بخوره:
گزاره P سازگار است اگر و فقط اگر حداقل به ازای یکی از ترکیبهای P1^P2^P3... درست باشد.

۰
ارسال:

bobo_6600 پاسخ داده:

پیام جان حرفت درسته و میدونم کدوم تعریف رو میگی. فقط یه اصلاحیه ی کوچیک رو حرفت بذارم:
مجموعه P (نه گزاره) سازگار است اگر P1^P2^P3^...^Pn، همیشه غلط نباشد. یعنی حداقل در یک مورد ارزش گذاری برای گزاره ها مقدار True داشته باشد. اما اینو مطمئن نیستم که این مجموعه باید متناهی باشه یا نه؟ سوال اصلی این بود.
بازم مرسی از پیامت
یه سوال دیگه! نباید به نویسنده میل میزدم؟! آخه خودش اول کتاب گفته بود هر مشکلی تو کتاب هست بهم میل بزنید!!

۰
ارسال:

MajidManesht2012 پاسخ داده:

در مورد سوال ۱۴:
من یه سوالی برام پیش اومده، تا اونجا ک من میدونم متغیر آزاد متغیریه ک در مقدار متغیر های دیگه تاثیر گذار باشه مثلا" تو (y=f(x متغیر آزادمون x و متغیر وابسته y اونوقت با این تعریف شما رو چه حسابی میگین x آزاده؟

۰
ارسال:

bobo_6600 پاسخ داده:

RE: منطق (سازگاری و ارضاپذیری و متغییر آزاد)

خب خوشبختانه تو آزمون دکتری علوم کامپیوتر سال ۹۲ از این متغیر آزاد و وابسته سوالی نیومده بود!
یه نکته ی دیگه راجع به این متغیرهای آزاد و نام های آزاد فهمیدم که اینجا میگم شاید به درد بقیه هم بخوره. ما یه متغییر آزاد داریم و یه نام آزاد بجای متغیر. بقیه اش رو مجدد توی pdf میذارم تا مرتب باشه.

فایل‌(های) پیوست شده
جانشینی یک نام برای یک متغییر.pdf
اندازه فایل: ۱۱۹/۰۳ KB

۰
ارسال:

سلام- متشکر از یو
من میخوام بیشتر راجع به این آزاد و جانشین بدونم خواستم ک اگه ممکنه یه کتاب مرجع به ما معرفی کنی- مرسی

۰
ارسال:

bobo_6600 پاسخ داده:

مجید جان فقط بهت پیشنهاد میکنم که چه کتابی رو نگیری!! نمیتونم پیشنهاد کنم که چه کتابی بگیری که خوب توضیح داده باشه و سردرگم نکنه آدم رو! من کتابای "آشنایی با منطق ریاضی" هربرت بی.اندرتون ترجمه غلامرضا برادران خسروشاهی و انتشارات مرکز نشر دانشگاهی رو خوندم و بهت توصیه میکنم نخونی!! چاپ اولش مال سال ۶۶ و از اون به بعد داره تجدید چاپ میشه. وقتی این کتاب رو میخوای بخونی باید دوتا مترجم هم کنارت باشن تا جملاتش رو از فارسی به فارسی سلیس ترجمه کنن!!
یه کتاب دیگه که خوندم و یه آب پاکتر از این بود "منطق ریاضی" محمد اردشیر انتشارات هرمس. این هم کامل نیست، اصلا مثال نداره که با مثال متوجه بشی مسائل رو اما از اولی خیلی بهتره. راستش رو بخوای کتاب زبان اصلی! نخوندم و اشتباهم همین بود. کاش از اول وقتم رو یه منبع درست و حسابی میذاشتم.
جای یه کتاب درست و حسابی واسه منطق به زبان فارسی شدیدا خالیه. کتابی که اگه کسی بدون راهنما اونو میخونه بتونه واقعا چیزی متوجه بشه. یعنی یه خودآموز منطق.
اگه منبع خوبی پیدا کردی و خوندی اینجا قرار بده تا همه بتونن استفاده کنن Wink

۰
ارسال:

Smile RE: منطق (سازگاری و ارضاپذیری و متغییر آزاد)

ممنونم - پس بهتره با همون کتابای زبان اصلی شروع کنم، منظور منم کتابای فارسی نبود چون پولشو ندارم بخرم با پولام میخام آجیل بخرمWink

عزیزم دکتر سید جوادی گفت اگه کسی میخاد منطق خوب یاد بگیره بره سراغ Martin Davis

راستی تو وبلاگ من میتونی کتابای این منطقدان بزرگ, همشو دانلود کنی اینجوری به صرفه تره((من الان اصلا" تبلیغات نکردما!!!Tongue))

My Blog:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

۰
ارسال:

bobo_6600 پاسخ داده:

RE: منطق (سازگاری و ارضاپذیری و متغییر آزاد)

وبلاگت رو خوندم و هدف از ایجادش رو هم خوندم. هدف مقدسیه Wink
من فعلا منطق و نظریه علوم کامپیوتر رو تقریبا میشه گفت فهمیدم و قصد داشتم بتونم به بقیه کمک کنم تو این زمینه ها اما همیشه تنبل بازی در میارم!! مگر اینکه مجبور بشم!! آقا شما مجبورم کن تا کم کم این اطلاعات رو با بقیه به اشتراک بذاریم و کم کم یه منبع کامل بدیم بیرون!
شما سوال بپرس تا من مجبور بشم جواب بدم!! تو نظریه علوم کامپیوتر وضعم بهتره.

۰
ارسال: #۱۰

حتما"
منم نظر شما رو خوندم- ممنون از پیشنهاد مفیدتون
راست میگی به این فکر نکرده بودم، تو آرشیو موضوعی باید یه همچین موضوعی "دانسته های شخصی" یا " یادداشت شخصی" یا ... اضافه کنم، یه بهونه میشه تا خودمم بتونم مطالب مرور کنم
من تقریبا" ۳ هفته میشه شروع کردم تازه اول راهم ولی سوالامو به مرور زمان میپرسم

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سوال ۱۱۵- مهندسی ۹۶- منطق مرتبه اول mzi ۰ ۱,۶۹۸ ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ ۰۵:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: mzi
  سوال از منطق ss311 ۰ ۱,۲۸۵ ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: ss311
  سوال از منطق ss311 ۰ ۱,۱۷۰ ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: ss311
Question راهنمایی برای کتاب مبانی منطق و نظریه مجموعه ها (help me plz ) fimen ۳ ۸,۹۲۰ ۱۴ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: agha_Yahya
  حل چند سوال؟ برنامه سازی منطق baharkhanoom ۰ ۱,۷۶۶ ۰۱ تیر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: baharkhanoom
  سراسری ۸۸ - منطق مرتبه اول ali.majed.ha ۲ ۲,۶۱۸ ۱۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ق.ظ
آخرین ارسال: ali.majed.ha
  سوال مشابه منطق ارشد ۹۳ arash691 ۲ ۲,۰۹۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: arash691
  مشکل در حل روابط بازگشتی به روش تغییر متغییر sara27 ۲ ۴,۱۲۷ ۰۶ اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: arash691
Photo استنتاج در منطق مرتبه اول - ارشد ۹۵ آی تی hamedy20 ۱ ۱,۹۵۲ ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: M a h d i
  مهندسی کامپیوتر ۸۳ (سوال از منطق مرتبه ی اول) Hopegod ۷ ۳,۱۵۹ ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: M a h d i

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close