۰
subtitle
ارسال: #۱
سوال ۱۱۰ آی تی ۸۸
در سوال زیر به نظرم هر دو گزینه ۳ و ۴ درست هستند. ولی سنجش گزینه ۳ رو زده. علت درستی گزینه ۳ رو می دونم ولی چرا گزینه ۴ یا ۲ درست نیستند؟
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آره دیگه ما هم همینو میگیم که نمیشه اندازه دقیق کشو اینجا محاسبه کرد و به قول شما حداکثر اندازش میشه ۲ به توان ۲۵
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: بلاک داره و تو این روش به ازای هر بلاک یک مقایسه کننده هم لازمه که بتونه به صورت موازی مقایسه کنه.ببینید وقتی میگید این نوع کش بلاک داره یعنی خونه های کش ادرس دارند اما در واقع خونه های کش ادرس ندارند بلکه ادرسی که cpu میده بخشی از داده های خونه های کش هست
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: این نوع کش همون کش set associative هست که فقط یک set داره و به تعداد خونه های کش way داره (این جمله با اطمینان کامل گفتم) پس کش fully associative بلاک ندارهاز این موضوع نمیتونیم نتیجه بگیریم که تعداد بلاک ها برابر تعداد خونه های کش هست؟
(۰۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: پس دیگه نمیشه اسمشو گذاشت بلاک!
بلاک مجموعه ای از خونه هست که با هم ادرس یکسان دارند اینجا مجموعه ای از خونه که ادرس یکسان در کش دارند وجود نداره پس بلاکی هم وجود نداره
(۰۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: من نمی دونم بحث چیه. اگه شکل کش ها رو بکشین متوجه می شین که تو fully associative حجم برابر دو به توان tag هست زیرا به ازای هر tag یه دیتا وجود داره.
بحث بلاک و اینها شاید من متوجه نشدم الان دعوا سر چیه :دی . ولی کش که بدون بلاک نمی شه. کلا حافظه بدون بلاک نمی شه. اگه در مورد دو به توان tag مشکلی هست توضیح بدم، کلا تست ساده ایه. اگرم که نیست صلوات ختم کنین تاپیکو ببندیم.
حرف نرگس خانم هم درسته هم اشتباه. اینکه بلاک نداره کلا حرف اشتباهیه. ولی چون تو fully بلاک ها می تونن هرجا قرار بگیرن تعداد بلاک ها در واقع با تعداد way ها برابره.
(۰۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: اینجوری بگیم درست تره به نظرم: بلاک مجموعه ای از خانه هاس که tag یکسان دارندیعنی بیتای پرارزششون مساویه و نه کل آدرس !! پس => در اینجا هم میتونیم بلاک داشته باشیم
(۰۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: تو fully بلاک ها می تونن هرجا قرار بگیرن تعداد بلاک ها در واقع با تعداد way ها برابره.
(۰۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: من نمی دونم بحث چیه. اگه شکل کش ها رو بکشین متوجه می شین که تو fully associative حجم برابر دو به توان tag هست زیرا به ازای هر tag یه دیتا وجود داره.
بحث بلاک و اینها شاید من متوجه نشدم الان دعوا سر چیه :دی . ولی کش که بدون بلاک نمی شه. کلا حافظه بدون بلاک نمی شه. اگه در مورد دو به توان tag مشکلی هست توضیح بدم، کلا تست ساده ایه. اگرم که نیست صلوات ختم کنین تاپیکو ببندیم.
حرف نرگس خانم هم درسته هم اشتباه. اینکه بلاک نداره کلا حرف اشتباهیه. ولی چون تو fully بلاک ها می تونن هرجا قرار بگیرن تعداد بلاک ها در واقع با تعداد way ها برابره.