۰
subtitle
ارسال: #۱

پردازش تصویر بردارم یا گرافیک؟
سلام دوستان
ترم بعد برای ما بین دوتا درس اختیاریمون یکی پردازش تصویر هست و اون یکی گرافیک میخواستم بدونم معمولا توی این دو درس چه مباحثی رو میگن و بهتره که من کدوم رو بردارم
در مورد اساتیدش هم اطلاعی ندارم من خودم خیلی برنامه نویسی دوست دارم و سی پلاس بلدم.
مرسی از راهنمایی هاتون
ترم بعد برای ما بین دوتا درس اختیاریمون یکی پردازش تصویر هست و اون یکی گرافیک میخواستم بدونم معمولا توی این دو درس چه مباحثی رو میگن و بهتره که من کدوم رو بردارم
در مورد اساتیدش هم اطلاعی ندارم من خودم خیلی برنامه نویسی دوست دارم و سی پلاس بلدم.
مرسی از راهنمایی هاتون
۰
ارسال: #۲

هیچ کدوم ربطی به برنامه نویسی ندارن مگر برای اجرای تمرینات.
پردازش تصویر احتیاج به سیگنال و فرآیند تصادفی داره مگر اینکه در سطح پایین بخواد تدریس بشه که جالب نیست، یعنی یه سری الگوریتم میگن ولی دید ندارید که چرا کار نی کنن.
گرافیک کامپیوتری برای لیسانس مناسب تره مگر اینکه بعدا بخواید پردازش تصویر کار کنید یا باهاش آشنا بشید و همچنین سیگنال و احتمالتون هم ضعیف نباشه.
پردازش تصویر احتیاج به سیگنال و فرآیند تصادفی داره مگر اینکه در سطح پایین بخواد تدریس بشه که جالب نیست، یعنی یه سری الگوریتم میگن ولی دید ندارید که چرا کار نی کنن.
گرافیک کامپیوتری برای لیسانس مناسب تره مگر اینکه بعدا بخواید پردازش تصویر کار کنید یا باهاش آشنا بشید و همچنین سیگنال و احتمالتون هم ضعیف نباشه.
۰
ارسال: #۳

RE: پردازش تصویر بردارم یا گرافیک؟
خوب پس شما پیشنهادتون گرافیک هست معمولا تو گرافیک چی درس میدن؟
۰
ارسال: #۴

تکنولوژی های وسائل مربوط به تصویر، الگوریتم های کشیدن شکل های گوناگون رو صفحه مثل دایره، رندر کردن...
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close