۱
subtitle
ارسال: #۱

گراف پترسن
سلام بر دوستان گرامی و غزیز
ایا گراف پترسن مسیر اویلری دارد ؟
۱
ارسال: #۲

RE: گراف پترسن
(۲۸ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: سلام بر دوستان گرامی و غزیز
تا جایی که من می دونم نداره.
دور همیلتونی هم نداره اما مسیر همیلتونی داره. من جایی ندیدم در مورد اویلری بودن یا نبودنش چیزی گفته باشن همونطور که داشتن مسیر اویلری رو گفته همه جا فکر میکنم اگه اویلری بود می گفتن.
موفق باشی دوست عزیز
۱
ارسال: #۳

گراف پترسن
سلام. گرافی که حداکثر دو راس با درجه فرد داره مسیر اویلری داره. برای دور اویلری هم که باید همه درجات رئوس زوج باشن.
ارسال: #۴

RE: گراف پترسن
۰
ارسال: #۵

گراف پترسن
سلام
اره دیگه هیچ جا برای مسیر اویلری بودن چیزی نگفته . دور اویلری نداره برای همین اویلری نیست اما می خواستم بدونم مسیر اویلری چی داره یا نه . توی google سرچ کردم بازم فقط درباره همیلتنی نبودن و نداشتم دور اویلری فقط گفته.
این صفحه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو ببین جالب .کل خصوصیات پترسن توی یه جدول ."برو اخر صفخس جدولی که می گم ."
اره دیگه هیچ جا برای مسیر اویلری بودن چیزی نگفته . دور اویلری نداره برای همین اویلری نیست اما می خواستم بدونم مسیر اویلری چی داره یا نه . توی google سرچ کردم بازم فقط درباره همیلتنی نبودن و نداشتم دور اویلری فقط گفته.
این صفحه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو ببین جالب .کل خصوصیات پترسن توی یه جدول ."برو اخر صفخس جدولی که می گم ."
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close