۰
subtitle
ارسال: #۱

سیستم عامل پارسه_صفحات ۹۷و۹۶
سلام دوستان من کتاب سیستم عامل پارسه رو به صورت اسکن شده از نت دانلود کردم ولی صفحات ۹۶ و ۹۷ این کتاب رو نداره اگه کسی داره می تونه برام بذاره؟ ممنون میشم
اینم فایلی که من دانلود کردم میشه لطف کنید و ببینید همون کتاب پارسه ای هستش که شما دارید؟ لطفا مطابقت کنید ببینید همونه؟ خیلی نگرانم ...
فصل دوم : مفاهیم اولیه
دوستان مطابقت بدید ببینید همون کتابه؟ اگه همونه ما بقی پارت ها رو براتون میذارم دانلود کنید
یه سری به این لینک بزنید جزوه و ویس سیستم عامل دکتر حقیقت هستش من الآن pdf اشو دانلود کردم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینم فایلی که من دانلود کردم میشه لطف کنید و ببینید همون کتاب پارسه ای هستش که شما دارید؟ لطفا مطابقت کنید ببینید همونه؟ خیلی نگرانم ...
فصل دوم : مفاهیم اولیه
دوستان مطابقت بدید ببینید همون کتابه؟ اگه همونه ما بقی پارت ها رو براتون میذارم دانلود کنید
یه سری به این لینک بزنید جزوه و ویس سیستم عامل دکتر حقیقت هستش من الآن pdf اشو دانلود کردم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۲

سیستم عامل پارسه_صفحات ۹۷و۹۶
این کتاب اقای نصرت اله عابد سلیمی هست که خوبه ولی به کتاب حقیقت نمیرسه این زیاد بدرد کنکورت نمیخوره اول حقیقت رو بخون وقت شد بیا سراغ این!
تا جایی که من امار دارم تا حالا کسی کتاب حقیقت رو تو نت نذاشته واسه دانلود !
ارزش داره کتابش رو بخرید چون در حال حاضر کاملترین کتابه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close