۰
subtitle
ارسال: #۱

محاسبه خازن ؟؟
درخواست حل سوال ۷۹ ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۱: محاسبه خازن گره ؟؟!
۰
۰
ارسال: #۴

محاسبه خازن ؟؟
دوست عزیز. اگه از سوالتون عکس بگیرین یا تایپ کنین خیلی بهتره. چون همه که سوالای ارشد جلوشون نیست
ارسال: #۵

RE: محاسبه خازن ؟؟
۰
ارسال: #۶

خواهش میکنم
نه از اون به بعد رو حساب نمیکنیم.نکته ای که داشت تو محاسبه محیط هیچ وقت اون دیواره ای که به پلی چسبیده رو نشمرید چون همونطور که گفتم تو خازن گیت محاسبه میشه
برای الکترونیک دیجیتال و VLSI هم به نظر من کتاب " الکترونیک دیجیتال " تالیف دکتر اردشیر و محمد غلامی از انتشارات علوم رایانه
کتابش تازه چاپ شده.محشره کبری ست
همه فصل های VLSI جز همین فصل محاسبه خازن مقاومت رو پوشش میده.از هر فصل حداقل ۵۰ تا مثال حل شده و کلی تمرین داره.
فقط قیمت یکم گرونه که ۲۴۰۰۰ تومنه.
راهیان ارشد هم بد نی ولی با خوندنش نمیشه ۱۰۰ زد
نه از اون به بعد رو حساب نمیکنیم.نکته ای که داشت تو محاسبه محیط هیچ وقت اون دیواره ای که به پلی چسبیده رو نشمرید چون همونطور که گفتم تو خازن گیت محاسبه میشه
برای الکترونیک دیجیتال و VLSI هم به نظر من کتاب " الکترونیک دیجیتال " تالیف دکتر اردشیر و محمد غلامی از انتشارات علوم رایانه
همه فصل های VLSI جز همین فصل محاسبه خازن مقاومت رو پوشش میده.از هر فصل حداقل ۵۰ تا مثال حل شده و کلی تمرین داره.
ارسال: #۷

(۱۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: خواهش میکنم
خیلی خیلییییییی ممنون از پاسخات..۱۰۰ بزنی انشاله اگه کنکوری هستی رقیب
۰
ارسال: #۸

محاسبه خازن ؟؟
منم کتاب الکترونىک دىجىتال اردشىر- غلامى رو دارم مىخونم. فوق العاده هستش. پىشنهاد مىکنم اگه کنکور دارىن ىا درسشو دارىن بخونىن! صاحب زمانى در مقابلش اىن کتاب اصلا جالب نىس. به خصوص بخش مدارهاى ماسفت.
۰
۰
ارسال: #۱۰

محاسبه خازن ؟؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close