۰
subtitle
ارسال: #۱

کمک در تحلیل یک الگوریتم
با سلام بر دوستان
یک شبه کد در مورد الگوریتم ضرب ماتریس دارم : میخواستم بدونم کسی میتونه تحلیل اش کنه یا جدول تریس اش را به من بگه چطوری هست؟؟؟ کلا یک راهنمایی کنه در مورد اثباتش!؟؟؟
![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
سپاس
یک شبه کد در مورد الگوریتم ضرب ماتریس دارم : میخواستم بدونم کسی میتونه تحلیل اش کنه یا جدول تریس اش را به من بگه چطوری هست؟؟؟ کلا یک راهنمایی کنه در مورد اثباتش!؟؟؟
![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
سپاس
۰
ارسال: #۲

کمک در تحلیل یک الگوریتم
توضیح کلی با توجه به کتب مقسمی :
در حلقه های تو در تو بیش از ۲ تا سعی کنید همیشه حلقه های وابسته را محاسبه کرده و سپس به سراغ حلقه مستقل بروید و تریس کنید .
در حلقه های تو در تو بیش از ۲ تا سعی کنید همیشه حلقه های وابسته را محاسبه کرده و سپس به سراغ حلقه مستقل بروید و تریس کنید .
۰
ارسال: #۳

کمک در تحلیل یک الگوریتم
متشکر دوست عزیز: ولی من زیاد ساختمان داده ام خوب نیست!! لطفا یکم بیشتر توضیح بدهید یا اگه کتابی را میشناسید که قشنگ توضیح داده لطفا معرفی کنید!
سپاس
سپاس
ارسال: #۴

RE: کمک در تحلیل یک الگوریتم
۰
ارسال: #۶

۰
۰
ارسال: #۹

کمک در تحلیل یک الگوریتم
متشکر دوست عزیز: لطفا هر وقت سر حال شدی:اگه برات امکان داره تریس اش را هم پیاده کن: چون با تریس ادم بهتر می فهمه
راستی توی درس طراحی الگوریتم : کدام مبحث های برنامه نویسی و ساختمان داده بیشترین کاربرد را دارد؟؟؟
سپاس
راستی توی درس طراحی الگوریتم : کدام مبحث های برنامه نویسی و ساختمان داده بیشترین کاربرد را دارد؟؟؟
سپاس
۰
ارسال: #۱۱

۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close