۰
subtitle
ارسال: #۱

کمک در تحلیل یک الگوریتم
با سلام بر دوستان
یک شبه کد در مورد الگوریتم ضرب ماتریس دارم : میخواستم بدونم کسی میتونه تحلیل اش کنه یا جدول تریس اش را به من بگه چطوری هست؟؟؟ کلا یک راهنمایی کنه در مورد اثباتش!؟؟؟
سپاس
یک شبه کد در مورد الگوریتم ضرب ماتریس دارم : میخواستم بدونم کسی میتونه تحلیل اش کنه یا جدول تریس اش را به من بگه چطوری هست؟؟؟ کلا یک راهنمایی کنه در مورد اثباتش!؟؟؟
سپاس
۰
ارسال: #۲

کمک در تحلیل یک الگوریتم
توضیح کلی با توجه به کتب مقسمی :
در حلقه های تو در تو بیش از ۲ تا سعی کنید همیشه حلقه های وابسته را محاسبه کرده و سپس به سراغ حلقه مستقل بروید و تریس کنید .
در حلقه های تو در تو بیش از ۲ تا سعی کنید همیشه حلقه های وابسته را محاسبه کرده و سپس به سراغ حلقه مستقل بروید و تریس کنید .
۰
ارسال: #۳

کمک در تحلیل یک الگوریتم
متشکر دوست عزیز: ولی من زیاد ساختمان داده ام خوب نیست!! لطفا یکم بیشتر توضیح بدهید یا اگه کتابی را میشناسید که قشنگ توضیح داده لطفا معرفی کنید!
سپاس
سپاس
ارسال: #۴

RE: کمک در تحلیل یک الگوریتم
۰
ارسال: #۶

۰
۰
ارسال: #۹

کمک در تحلیل یک الگوریتم
متشکر دوست عزیز: لطفا هر وقت سر حال شدی:اگه برات امکان داره تریس اش را هم پیاده کن: چون با تریس ادم بهتر می فهمه
راستی توی درس طراحی الگوریتم : کدام مبحث های برنامه نویسی و ساختمان داده بیشترین کاربرد را دارد؟؟؟
سپاس
راستی توی درس طراحی الگوریتم : کدام مبحث های برنامه نویسی و ساختمان داده بیشترین کاربرد را دارد؟؟؟
سپاس
۰
ارسال: #۱۱

۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close