۲ تمرین از فصل ۲ لینز - نسخهی قابل چاپ |
۲ تمرین از فصل ۲ لینز - m@hboobe - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ
میخواستم بدونم این دو سوال درست حل کردم یا نه لطفا بررسی کنید [attachment=6468] [attachment=6469] |
۲ تمرین از فصل ۲ لینز - jafarir - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ق.ظ
سلام فکر کنم سوال اول رو درست حل کردی ولی از سوال دوم و جوابت سر در نمیارم ،اطفا کمی توضیح بدین که ما هم بفهمیم . |
RE: 2 تمرین از فصل ۲ لینز - **sara** - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ
سوال اول رو درست حل کردید. سوال دوم: L1 حالت ۰۰ هم پذیرنده هست. چون اجتماع هست و تعریف اجتماع میشه: [attachment=6473] حالات پذیرنده ای که شما نوشتید برای تفاضل متقارن مجموعه هست: [attachment=6476] L2 و L3 حالات پذیرنده همون هاست که شما نوشتید. |
RE: 2 تمرین از فصل ۲ لینز - csharpisatechnology - 13 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: میخواستم بدونم این دو سوال درست حل کردم یا نه لطفا بررسی کنید اولی غلطه. اثبات : اولا زبان شما نامحدود هست و نمیشه براش DFA رسم کرد (نامنظم هست) همچنین اگه فرض کرده باشید تعداد a ها و b ها محدود هستند باز هم هیچ رشته ای توی گرامر شما با b شروع نمی شه اما توی شکل یه خط start به b رفته: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. توی سوال دوم هم غلط جواب دادید. چیزی که شما رسم کردین غلطه . دو تا برهان خلف میارم : مثلاaa رو پذیرش می کنه ، aaaa رو هم می پذیره. اینا هیچ کدومشون مضرب ۳ یا ۵ نیستند. اما پاسخ **sara** در مورد قسمت دوم درست می باشد. (همچنین چون تونستیم براش DFA رسم کنیم زبان منظم هست.) بازم اگه تونستید سوال مطرح کنید .جالب بود آفرین. |
RE: 2 تمرین از فصل ۲ لینز - jjbehrooz - 25 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ق.ظ
(۱۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ق.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: میخواستم بدونم این دو سوال درست حل کردم یا نه لطفا بررسی کنید جواب اول درست "اولا زبان شما نامحدود هست و نمیشه براش DFA رسم کرد (نامنظم هست)" ببخشید این جیزی که نوشی رو از کدوم کتاب نوشتی میشه بهم بگی چون کتابایی که من دارم این مطلب توش نیست و رفرنس همشون هم لینز با تشکر |