|
|
چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - RadMan - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ
بدون vpn، اگه راهی نداره، vpn از کجا بگیرم؟ یوتیوب میخوام. |
|
چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - a.hooshmand - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - RadMan - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ
یوتیوب چی؟ |
|
چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - bagherok - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
سلام اگه از ویندوز استفاده میکنید از Hotspot Shield Launch استفاده کنید. |
|
چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - m450ud - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ
میتونی از UltraVPN, Psiphon هم استفاده کنی و اگه پراکسی هم کارتو راه میندازه Ultrasurf , Freegate رو هم بهش اضافه کن توصیه اکید:از Vpn هایی که تو تبلیغات سایتها هستن استفاده نکنید |
RE: چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - **sara** - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)m450ud نوشته شده توسط: توصیه اکید:از Vpn هایی که تو تبلیغات سایتها هستن استفاده نکنیدچرا؟ |
RE: چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - ف.ش - ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:فکر کنم ممکنه اطلاعاتتون رو بدزدن.(09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)m450ud نوشته شده توسط: توصیه اکید:از Vpn هایی که تو تبلیغات سایتها هستن استفاده نکنیدچرا؟ |
RE: چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - m450ud - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)m450ud نوشته شده توسط: توصیه اکید:از Vpn هایی که تو تبلیغات سایتها هستن استفاده نکنیدچرا؟ چون هیچ تضمینی برای امنیتشون وجود نداره و معمولا به خاطر سرور انکریپشن غیر فعاله کسی که راهش انداخته هم ناشناسه و معلوم نیست با دیتا چکار کنن ممکنه بخوان از این طریق هم کسی یا کسایی رو شناسایی کنن . . . |
|
چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - هاتف - ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ق.ظ
من دوستی دارم که خودش سرور وی پ*ی ا*ن راه انداخته، باهاش صحبت می کردم، کلیه دیتاهایی که رد و بدل میشه رو می تونه مانیتور کنه، کاملا هم آمار کاربرانش رو داشت که کی کجا میره! بهش گفتم فکر نمی کنی فروش وی*پی ا*ن ایراد داشته باشه، گفت نه اکثرا میرن فیسبوک، فلان تا کاربر ثابت دارم که کارشون اینه، فلان تا دیگه اینجوری اند، یه عده کمی هم فلان خلاصه، کاملا رد پاهاتون log میشه. |
|
چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - Pakzad - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ
برای دانلود ویدیوهای یوتوب بدون نیاز به استفاده از روشهای گفته شده میتونید از سایت زیر استفاده کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ادرس ویدیو مورد نظر را وارد فیلد خالی کرده دکمه انتقال را زده بعد از قسمت YouTube Video Format Selector فرمت و رزولوشن مورد نظر انتخاب کرده وبعد دکمه Transload File فشار داده بعد فایل مورد نظر را دانلود کنید. |
|
چه جوری ویدئو های سایت های ف.ی.ل.ت.ر رو دانلود کنم؟ - one hacker alone - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سلام ۱-بار کردن سایت های مسدود به روش دستی برای اینکار از روش های سنتی استفاده میکنیم که انواع راه ها رو من نمیگم چون داستان مسدود و رد کردن خیلی قدیمی هست که اول اسم بود بعد شد ای پی بعد محتوا اما یکی از روش ها تبدیل نام سایت به کدهای هگز و باینری هست روش دیگه شناسایی و استفاده از پروتکل های دیگر سایت مورد نظر ما هست مثلا ما اگه بزنیم http://youtube مسدوده اما اگه از پروتکل امنیتی بریم باز هست یعنی https://youtube ۲- روش دوم استفاده از نرم افزارها و ...... برای عبور هست و جواب نهایی هم اینه که شما دانلود منیجر IDM رو نصب کنیدو بعد ای پی ۱۲۷/۰/۰/۱ به همراه پورت مربوط به نرم افزاری که برای عبور استفاده میکنید رو در تنظیمات برنامه ست کنید. اینجوری هر ویدئو قابل پخش برای شما قابل دانلود نیز خواهد بود راه های خشگل تر هم هست که بنا به دلایلی نمیشه گفت و خودتون پیدا کنید |