تالار گفتمان مانشت
دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۱۸ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۳۸ ب.ظ

سلام خودم چون حجمش زیاد بود (۱۸۰ mb )دانلود نکردم ولی لینکش رو اینجا میگذارم !

کد:
www.mediafire.com/?4g9ba5h9x2a1izs

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - parsaNA - 18 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ

کرکر خنده س‌، دوستان اگه می خواید تفریحی شاد بین درساتون داشته باشید‌، حتما این برنامه رو ببینید . پشیمون نمی شید.
فوق العاده است . این بنفشه خواه نباید بازیگر می شد‌، یه رقاص تمام عیاره‌، وقتی دیدم هم روده بر شدم هم داشتم شاخ در می آوردم .Big Grin

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۱۸ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ

اینجا هم اطلاعات بیشتر و دانلود به صورت قسمت قسمت (البته باید همه قسمتها رو دانلود کنید که بشه بازش کرد)

کد:
http://forum.hammihan.com/thread30657.html

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ملیکا - ۱۹ دى ۱۳۸۹ ۰۱:۳۹ ب.ظ

(۱۸ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:  کرکر خنده س‌، دوستان اگه می خواید تفریحی شاد بین درساتون داشته باشید‌، حتما این برنامه رو ببینید . پشیمون نمی شید.
فوق العاده است . این بنفشه خواه نباید بازیگر می شد‌، یه رقاص تمام عیاره‌، وقتی دیدم هم روده بر شدم هم داشتم شاخ در می آوردم .Big Grin

واقعا رقاصه‌، بازیگر نیست که ...
من که مردم از خنده.

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - admin - 21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ

فیلم قشنگیه. من الان فهمیدم چرا امروز این همه ترافیکمون زیاد شده. این لینک رو ببینید می‍فهمید چرا

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - Soheil - 21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ

جالبه ولی چیزی برای گفتن نداره، فقط مسخره کردن محض لس آنجلسی هاست.
اون تیکه ای هم که همش با مسخره بازی روح آریایی، روی آریایی میکرد خیلی مسخره بود! در کل می تونست خیلی بهتر باشه!

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - Maryam-X - 21 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۲۰ ق.ظ

(۲۱ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  جالبه ولی چیزی برای گفتن نداره، فقط مسخره کردن محض لس آنجلسی هاست.
اون تیکه ای هم که همش با مسخره بازی روح آریایی، روی آریایی میکرد خیلی مسخره بود! در کل می تونست خیلی بهتر باشه!

سهیل جان ....مگه الان شما وسط امتحانات نیستید؟
فیلم نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟واااای وااای وااااایBig Grin

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۱ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۱۶ ق.ظ

(۲۱ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  فیلم قشنگیه. من الان فهمیدم چرا امروز این همه ترافیکمون زیاد شده. این لینک رو ببینید می‍فهمید چرا

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ایول پس بازم از این لینکها بگذاریمCool

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mahdi20 - 21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۹ ب.ظ

دم مدیری گرم . اکثر شبکه های فارسی زبان تو همین مایه‌ها هستند .

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - Soheil - 23 دى ۱۳۸۹ ۰۵:۴۳ ب.ظ

(۲۱ دى ۱۳۸۹ ۰۱:۲۰ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  
(21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  جالبه ولی چیزی برای گفتن نداره، فقط مسخره کردن محض لس آنجلسی هاست.

سهیل جان ....مگه الان شما وسط امتحانات نیستید؟
فیلم نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟واااای وااای وااااایBig Grin
از همه اش که بشه گذشت از اون تیکه رقص بنفشه خواه نمیشه گذشت، حتی شب امتحان!Big Grin

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mehr.iman - 23 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ

(۲۱ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  جالبه ولی چیزی برای گفتن نداره، فقط مسخره کردن محض لس آنجلسی هاست.
من چند شبه دارم هر شب این فیلمو نگا میکنم سیر نمیشم!
خیلی باحال بود اصلا باورم نمیشد کار مهران مدیری باشه!
اگه ParsaNA نگفته بود اون بنفشه خواهه عمرن نمیشناختمش،اون یه تیکه که در مورد خروج از ایران بدون پاسپورت دارن با هم صحبت میکنن هم ته خندس.
در ضمن خیلی هم تو سایتا سرو صدا کرده و خیلی‌ها مدیریو بردن زیر سوال ولی خداییش کارش درسته.

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mahdi20 - 23 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۲ ب.ظ

آخرش معلوم شد اون کلمه که با پ و د شروع میشه چیه ؟؟؟؟

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mehr.iman - 23 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۵ ب.ظ

(۲۳ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۲ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:  آخرش معلوم شد اون کلمه که با پ و د شروع میشه چیه ؟؟؟؟
Big Grin
نه فک کنم هنوز داره میرقصه!

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۳ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ

البته خیلی خنده دار نبود ولی بدک نبود ولی واقعا نمیدونم هدف از ساخت این فیلم چی بود آخه تو TV که نمیگذاشتن پخش بشه !!!!
بچه های دانشگاه ما یه کلیپ ساخته بودن من که خیلی خوشم اومد کلی خندیدم یه ۵ باری دیدمش شایدم بیشتر .....

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mahdi20 - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ

(۲۳ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  البته خیلی خنده دار نبود ولی بدک نبود ولی واقعا نمیدونم هدف از ساخت این فیلم چی بود آخه تو TV که نمیگذاشتن پخش بشه !!!!
بچه های دانشگاه ما یه کلیپ ساخته بودن من که خیلی خوشم اومد کلی خندیدم یه ۵ باری دیدمش شایدم بیشتر .....
بی زحمت همین کلیپی که میگید را آپلود کنید ما هم یه ۵ باری شایدم بیشتر ،ببینیم بخندیم Smile