سوال از گسسته سپاهان ارشد(درجه ورودی و خروجی گراف) - نسخهی قابل چاپ |
سوال از گسسته سپاهان ارشد(درجه ورودی و خروجی گراف) - jameshenas - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ
تو این عکس زیر میخام بدونم چندتا ورودی به هر راس و چند تا خروجی از هر راس میگذره... من با چند تا نقطه اش مشکلی ندارم ولی اون یکی ها رو نمیفهمم.... این لینک تصویر رو ببینین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هر دایره(حلقه) یک واحد اضافه میشه به ورودی یا خروجی... aوd رو مشکل دارم ولی بقیه رو بلدم لطفا کمکم کنید اینم یه عکسه دیگه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوال از گسسته سپاهان ارشد(گراف) - unique_as14 - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ
a و d اشتباه نوشته (طبق گرافی که کشیدید) [tex]deg^{-}(d)=1 , deg^{ }(d)=3[/tex] [tex]deg^{-}(a)=3 , deg^{ }(a)=3[/tex] هر طوقه در گراف جهتدار هم ورودی حساب میشه و هم خروجی. (احتمالا جهت یکی از یالها در شکل اشتباهی زده شده) |
سوال از گسسته سپاهان ارشد(گراف) - jameshenas - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ
همون من آخه هر چی حساب میکنم نمیشه....مرسی |
سوال از گسسته سپاهان ارشد(گراف) - unique_as14 - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ
طبق جوابها جهت یالهای (a,e) و (e,d) باید برعکس باشه تا جواب درست بشه |
سوال از گسسته سپاهان ارشد(گراف) - jameshenas - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ
یعنی شما میگین مقادیر a , e با هم برابره؟ میشه بگین؟ ممنون میشم |
سوال از گسسته سپاهان ارشد(گراف) - unique_as14 - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ
اره دیگه / طبق این گراف اینا میشه / این یه چیزه واضحیه / گراف مطلب زیاد داره به جای اینکه رو این چیز ساده وقت بزارید برید مطلبهای دیگه رو بخونید کتاب ها زیاد اشتباه دارن / اینکه بتونید غلطاشونو بگیرید خیلی خوبه / هر جا به مطلب شک کردید از کتابهای دیگه هم چک کنید |
RE: سوال از گسسته سپاهان ارشد(گراف) - jameshenas - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
مرسی از راهنمایی تون...خب از ساده شروع میشه و به سخت میرسه |