تالار گفتمان مانشت
کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - نسخه‌ی قابل چاپ

کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - jameshenas - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ

سلام بچه ها...من تو این قسمت کد گذاری با این روش مشکل دارم...البته فهمیدم چرا از وسط کلاک ها داره کار میکنه ها...فقط نمیدونم چه وقتی از یک به صفر میره یعنی از بالا به پایین یا بلعکسش رو مشکل دارم .
ممنون میشم بچه هایی که بلدن راهنماییم کنن
اینم لینک تصویرم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - y_amin - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ

(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  سلام بچه ها...من تو این قسمت کد گذاری با این روش مشکل دارم...البته فهمیدم چرا از وسط کلاک ها داره کار میکنه ها...فقط نمیدونم چه وقتی از یک به صفر میره یعنی از بالا به پایین یا بلعکسش رو مشکل دارم .
اینم لینک تصویرم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سلام ببینید تا اونجا که من از کتاب دکتر حقیقت دیدم ،وقتی از ولتاژ منفی به مثبت رفته ،بیت ۱ و برعکس ،صفر در نظر گرفته شده(در منچستر). در منچستر تفاضلی وقتی تغییری در ابتدا (خط چین ها) باشه، به معنی بیت صفر و اگه تغییری نباشه،بیت یک در نظر گزفته شده.
امیدوارم کمکی کرده باشم!Shy

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - jameshenas - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ

(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ)y_amin نوشته شده توسط:  
(17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  سلام بچه ها...من تو این قسمت کد گذاری با این روش مشکل دارم...البته فهمیدم چرا از وسط کلاک ها داره کار میکنه ها...فقط نمیدونم چه وقتی از یک به صفر میره یعنی از بالا به پایین یا بلعکسش رو مشکل دارم .
اینم لینک تصویرم

سلام ببینید تا اونجا که من از کتاب دکتر حقیقت دیدم ،وقتی از ولتاژ منفی به مثبت رفته ،بیت ۱ و برعکس ،صفر در نظر گرفته شده(در منچستر). در منچستر تفاضلی وقتی تغییری در ابتدا (خط چین ها) باشه، به معنی بیت صفر و اگه تغییری نباشه،بیت یک در نظر گزفته شده.
امیدوارم کمکی کرده باشم!Shy
مرسی که جواب دادین فقط یه سوال؟ الان تو منچستر بیت سوم و چهارم هر دو یک هستن ولی یکی مثبت(بالا ) و یکی منفی(پایین)
چرا انوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - y_amin - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ

من توی کتاب ایشون نگاه کردم،عین همین متن که شما عکسشو گذاشتید هست ولی شکل منچستر فرق داره و مطابق چیزی که گفتم هست!مطمئنید مال جزوه پارسه درسته؟؟Confused

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - jameshenas - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ

(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ)y_amin نوشته شده توسط:  من توی کتاب ایشون نگاه کردم،عین همین متن که شما عکسشو گذاشتید هست ولی شکل منچستر فرق داره و مطابق چیزی که گفتم هست!مطمئنید مال جزوه پارسه درسته؟؟Confused
آره جزوه رو از همین جا دانلود کردم... یعنی چی؟Confused من اینو واقعا نمیفهمم...بقیه رو فهمیدم ها....اینو یکم مشکل داره

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - y_amin - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ

(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  آره جزوه رو از همین جا دانلود کردم... یعنی چی؟Confused من اینو واقعا نمیفهمم...بقیه رو فهمیدم ها....اینو یکم مشکل داره

من فکرکنم این شکل اون قسمتش یه ایرادی داره! چون چندجا نگاه کردم ،و همینطوری که پیدا کردیم پود....Confused

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - jameshenas - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ

(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ)y_amin نوشته شده توسط:  
(18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  آره جزوه رو از همین جا دانلود کردم... یعنی چی؟Confused من اینو واقعا نمیفهمم...بقیه رو فهمیدم ها....اینو یکم مشکل داره

من فکرکنم این شکل اون قسمتش یه ایرادی داره! چون چندجا نگاه کردم ،و همینطوری که پیدا کردیم پود....Confused
یعنی چجوری؟مثل تصویر من یا کتاب شما؟
راستی من دوره کاردانی یه کتاب داشتم که برای انتشارات ناقوس بود ...عنوانش یادم نمیاد ولی برای درس شبکه مون بود...
تو اون در مورد منچستر حرف زده بود.متاسفانه من ندارمش شما دیدینش یا احیانا ندارین؟
اونجا خوب توضیح داده بود

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - y_amin - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ

نه منظورم اینه که فعلا بنا رو بذارید بر کتاب دکتر حقیقت نه جزوه ایشون .من یک کتاب دیگه هم نگاه کردم.همین بود.ولی اون کتابی که شما میگید من ندارم. بنا رو بر همین بذارید برید جلو ببینید توی تست ها چی پیدا میکنید.من جزوه ای که شما از روش این سوالو مطرح کردید دارم،کتاب دکتر حقیقت رو هم دارم.ولی به نظرم مال کتاب درست هست. میگم شاید (شاید) این تصویر جزوه ناقصه،یعنی کلاک رو نکشیده،شاید توی تصویر اصلیش کلاک هم بوده و با توجه به کلاک اینطوری شده!Big Grin
بازم من میگردم.

این تصویر مال کتاب دکتر حقیقت هست.ببینید کمکی میکنه.Shy

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - jameshenas - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ

(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)y_amin نوشته شده توسط:  نه منظورم اینه که فعلا بنا رو بذارید بر کتاب دکتر حقیقت نه جزوه ایشون .من یک کتاب دیگه هم نگاه کردم.همین بود.ولی اون کتابی که شما میگید من ندارم. بنا رو بر همین بذارید برید جلو ببینید توی تست ها چی پیدا میکنید.من جزوه ای که شما از روش این سوالو مطرح کردید دارم،کتاب دکتر حقیقت رو هم دارم.ولی به نظرم مال کتاب درست هست. میگم شاید (شاید) این تصویر جزوه ناقصه،یعنی کلاک رو نکشیده،شاید توی تصویر اصلیش کلاک هم بوده و با توجه به کلاک اینطوری شده!Big Grin
بازم من میگردم.

این تصویر مال کتاب دکتر حقیقت هست.ببینید کمکی میکنه.Shy
مرسی....
من امروز رفتم کتاب فروشی و از رو کتاب ناقوس عکس انداختم...
اپ میکنم که ببینیم چطوره...البته من یه چیزای فهمیدم....
مرسی که عکس گرفتینBig Grin

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - y_amin - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ

پس بگید تا بفهمیم!Shy

کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - hamed9060 - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ

در منچستر:
۱:نیمه اول بالا، نیمه دوم پایین
۰:نیمه اول پایین، نیمه دوم بالا

در منچستر تفاضلی:
اگه به بیت یک برسیم، تغییر نمیکند.
اگه به بیت صفر برسیم تغیییر میکند.

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - adel28 - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ

(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ)hamed9060 نوشته شده توسط:  در منچستر تفاضلی:
اگه به بیت یک برسیم، تغییر نمیکند.
اگه به بیت صفر برسیم تغیییر میکند.

میشه رو این شکل کتاب حقیقت یکم توضیح بیشتر بدید:

[attachment=8818]

کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - narges_r - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ ق.ظ

(۲۰ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)adel28 نوشته شده توسط:  میشه رو این شکل کتاب حقیقت یکم توضیح بیشتر بدید:

سیکل اول که مقدار یک داره که مشخص هست اما بیت دوم که صفر هست پس باید تغییر سطح داشته باشیم یعنی سطح بیت قبلی تو هر سطحی که تموم شده باید سطحو معکوس کرد
مثلا به سیکل ۴ دقت کنید سطح بیت قبلی در v0- تموم شده پس در این سیکل بیت صفر داریم پس باید تغییر سطح بدیم به V0
اما برای بیت یک کاملا برعکسه هرجا که به بیت یک رسیدیم سطح بیت قبلی باید حفظ کنیم مثلا به سیکل ۳ دقت کنید بیت قبلی در V0- تموم شده پس از سطح V0- بیت یک رسم میکنیم اما مثلا در سیکل ۷ ، بیت قبلی سطح V0 داره پس برای بیت یک باید از سطح V0 بیت رسم بکنیم

پس در مجموع :
در هر سیکل که خواستیم بیت یک رسم کنیم، سطح بیت قبل حفظ میکنیم
در هر سیکل که خواستیم بیت صفر رسم کنیم، سطح بیت قبل معکوس میکنیم

کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - adel28 - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ب.ظ

پس میشه گفت خیلی شبیه NRZ-I هست. درسته؟

RE: کد گذاری قطبیbiphase(شبکه ی پارسه دکتر حقیقت) - Mehrdad7soft - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ

هرچند سوال قدیمیه اما من جواب درست میگم در راه پیشرفت علمSmile

اولا :اون لینک اول که گذاشتید شکل اولش مشکل داره ۰-۱‌ها باید همه یه گام برن به راست اشتباه چاپی هست

۲:در روش منچستر سطح سیگنال منطق مشخص می‌کنه یعنی‌ اگر شما در یک بیت(بین ۲ خط چین) از ولتاژ منفی‌ به سمت ولتاژ مثبت برید =منطق ۱ و اگر در یک بیت از ولتاژ مثبت به سمت منفی‌ برید =منطق ۰ (هر بیت جدا فرض کنید )

۳:در منچستر تفضلی که هم ساده اگر در شروع بیت(اول خطچین) تغییر سطح داشته باشیم منطق ۰ اگر نداشته باشیم منطق

موفق باشید